×
 

Zilver en brons voor den Akert

De dames van Den Akert kwamen tijdens de 2de kwalificatiewedstrijd van de KNGU op zaterdag 24 februari in Valkenswaard uit in de categorie junior en senior. Hier werd het zilver behaald. Op zondag 25 februari was het aan de jongens van Den Akert om hun plaatsingswedstrijd te turnen in Budel en daar werd het brons gepakt.

Vera de Haas (senior divisie 3) behaalde het zilver door een goede, stabiele wedstrijd te turnen.

Ook senior turnsters Vera van de Kerkhof, Tatum van Gils, Nina Donders, Desi Klein Holte en de junior turnsters Britt Coenen, Puck Baams en Nienke van Dijck kwamen deze dag in actie. Voor alle turnsters was het de tweede kwalificatiewedstrijd voor plaatsing voor de halve finale NK. De doorstroom naar deze landelijke halve finale wordt later deze week bekend gemaakt.

Op zondag 25 februari was het aan de jongens van Den Akert om hun plaatsingswedstrijd te turnen in Budel. In de eerste wedstrijd pakte Jonas Kater het brons bij de categorie instap.

De instappers Lars van der Horst, Ruben Gähler en Mart van der Linden turnden hun eerste officiële wedstrijd.

Tijdens de derde wedstrijd was het aan de pupillen Mike de Leijer, Tico Bergman en Teun Heutz om een goede wedstrijd neer te zetten voor plaatsing voor de landelijke wedstrijden. Ook hier wordt de doorstroom later bekend gemaakt.                        

De volgende wedstrijden voor de heren zijn op 10, 11 en 17 maart.

 

Related