×
 

Verhalen uit de wijk

Rss |
IFrame embed
 Algemeen ingezonden brief: Echt jarig
Algemeen ingezonden brief: Echt jarig 14-11-2016
Volgens bijgelovigen mag je je verjaardag niet vieren voordat je werkelijk jarig bent. Dat zou namelijk ongeluk brengen…
Read more >
Geschiedenis van de wijkvereniging Deel 6
Geschiedenis van de wijkvereniging Deel 6 14-11-2016
We schrijven het jaar 2009, weer een hoogtepunt voor onze vereniging, want eind dit jaar bestaat ons nieuwe wijkgebouw alweer 10 jaar. Een gegeven waar we veel aandacht aan willen besteden en dat uit moet monden in een daverend feest op zaterdag 17 en zondag 18 oktober. Maandenlang wordt door een werkgroep vergaderd om alles uit de kast te halen voor deze mijlpaal. Nadat alle voorbereidingen en afspraken zijn gemaakt nadert de grote dag.
Read more >
Geschiedenis van de wijkvereniging Deel 5
Geschiedenis van de wijkvereniging Deel 5 14-11-2016
Deze aflevering wijkt enigszins af van de vorige verhalen over het verenigingsgebeuren. Als u in het riante wijkgebouw rondloopt en deel neemt aan alle soorten van activiteiten van onze bloeiende vereniging, zult u zich toch wel eens afvragen hoe dit alles mogelijk is.
Read more >
Geschiedenis van de wijkvereniging Deel 4
Geschiedenis van de wijkvereniging Deel 4 14-11-2016
We schrijven het jaar 1999. Voor de bouw van het nieuwe wijkgebouw is een bouwcommissie ingesteld die de bouw en de activiteiten, in samenwerking met de firma van Rijsingen, op de voet volgt en waar nodig zelf werkzaamheden verricht.
Read more >
Geschiedenis van de wijkvereniging Deel 3
Geschiedenis van de wijkvereniging Deel 3 14-11-2016
Alvorens verder te gaan met mijn verhaal over de geschiedenis van onze wijkvereniging, moet ik jullie vertellen dat alles wat ik op papier zet enkel en alleen uit mijn eigen geheugen en verhalen van vrijwilligers uit die tijd komt, aangezien door verschillende wisselingen in het beheer van onze administratie, geen oude gegevens meer op papier staan. Dus als ik belangrijke feiten of personen niet noem, weet u de reden hiervan.
Read more >
 Geschiedenis van de wijkvereniging Deel 2
Geschiedenis van de wijkvereniging Deel 2 14-11-2016
Steeds meer activiteiten worden door de wijkvereniging georganiseerd en de meest wilde ideeën krijgen toch hun invulling.
Read more >
 Geschiedenis van de wijkvereniging Deel 1
Geschiedenis van de wijkvereniging Deel 1 14-11-2016
Op verzoek van het bestuur van wijkvereniging den Akert heb ik toegezegd om de geschiedenis van het ontstaan van deze bloeiende vereniging en de verdere geschiedenis te beschrijven.
Read more >