×
 

Carnaval 2020

Het is weer alle dagen carnaval in het wijkgebouw. Van vrijdag 21 februari tot en met dinsdag 25 februari gaan we weer helemaal los.
Carnaval 2020

Where

Eikelaar 2a, Geldrop (Map )
Wijkgebouw Den Akert

When

Every day from 19:00 until 23:59

Vrijdag 21 februari

We beginnen dit jaar weer lekker fris aan de Carnaval. Speciaal voor de jonge jeugd gaat de zaal om 19.00 uur open. Iedereen is welkom dus neem gerust al je vriendjes en vriendinnetjes mee. Ook je ouders zijn gewoon welkom.

In de gymzaal staan de springkussens klaar en ook de snoepkraam is open.

De tap blijft deze avond wel gesloten. Er worden alleen alcoholvrije dranken geschonken. De DJ draait elk nummer dat wordt aangevraagd.

 

Zaterdag 22 februari

Nadat de Geldropse optocht voorbij is getrokken gaat het wijkgebouw om 15.00 uur open. De jeugd kan zich vermaken op de springkussens in de gymzaal en volwassenen lopen hun polonaise in de zaal.

 

Zondag 23 februari

Vanaf 14.00 uur lekker hossen en lallen op alle soorten carnavalsmuziek. Komt jouw nummer niet spontaan voorbij, dan vraag je hem gewoon aan bij de DJ.

 

Maandag 24 februari

De maandagmiddag is speciaal voor de kinderen. Tussen 14.00 en 17.00 uur is clown Makkie aanwezig met een kinderdisco (carnavalspolonaise) en goocheltrucs. Hij boetseert als een kunstenaar ballonnen in allerlei vormen. Natuurlijk staan ook de springkussens gewoon klaar.

Voor € 2,00 kopen kinderen bij binnenkomst een consumptiekaart waarvoor ze deze middag allerlei lekkers kunnen krijgen.

 

Dinsdag 25 februari

Zoals gebruikelijk begint deze laatste dag met een brunch om 11.30 uur. Inschrijven hiervoor kan tijdens de Carnaval. Plaatsen zijn beperkt, dus ben er snel bij!

In de middag wordt, in tegenstelling tot de jaren hiervoor, in het bijzijn van vrienden en familie een echt huwelijk ingezegend door een heuse trouwambtenaar. De sfeer is gewoon carnavalesk en krijgt een Tiroler tintje.

Vanaf 15.00 uur is de zaal voor iedereen open.

Related