×
 

Kinder Disco

Doe je disco-outfit en je mooiste dansschoenen aan en kom een keer naar de Kinderdisco ! De vloer is lava, DJ Rudy draait verzoekplaatjes en in de bar koop je allerlei lekkers voor slechts 50 eurocent of een BVH-S munt. De kinderdisco is de plek om even lekker uit je dak te gaan: dansen, zingen, lachen of gewoon kletsen met kinderen uit de buurt of van je school.
Kinder Disco

De kinderdisco wordt 6x per jaar gehouden in de aula van de Dommeldalschool en is bedoeld voor kinderen van groep 5 t/m 8 die wonen in de wijken Hulst / Skandia of die op de Nutsschool / Dommeldalschool zitten. De vaste tijd is van 19:30-21:30 en de data staan altijd vermeld in de flyer van de BVH-S die je thuis in de bus krijgt of hieronder op de pagina onder ‘Agenda’.

We werken iedere keer met een toepasselijk thema en we vinden het leuk als de kinderen in de stijl van het thema naar de disco komen, ook de thema’s kun je vinden in de agenda. De BVH-S leden hebben gratis toegang  en niet leden betalen 2 euro entree.

De organisatie van de kinderdisco wordt door onderstaand team op zich genomen: 

Maurice

Astrid

 

Mark

Martijn

Linda

Susan

Ruud

Suzi

Wij, als team, vinden het belangrijk dat de kinderen zich veilig en vertrouwd voelen en vooral plezier hebben. Gedurende de avond is er leiding aanwezig om alles in goede banen te leiden en deze zijn ook aanspreekpunt voor de kinderen als er iets is. Er zijn een aantal huisregels opgesteld die wij strikt naleven, ook deze zijn hieronder te vinden onder ‘Documenten’

We hebben er veel zin in en verwelkomen de kids graag op de volgende disco-avond!

Het kinderdisco team.

Agenda Darten Agenda disco

Foto's

Documents

8 Email

Related