×
 

BVH-S Nieuws

Rss |
IFrame embed
Verslag digitale input wijkontwikkelingsplan Skandia Hulst  fase 2, thema: Zorgzame buurt vol activiteiten
Verslag digitale input wijkontwikkelingsplan Skandia Hulst fase 2, thema: Zorgzame buurt vol activiteiten 06-04-2020
Beste inwoner van de wijk Skandia-Hulst, Helaas zagen wij ons door de Corona maatregelen genoodzaakt om de laatste themabijeenkomst over het thema “Zorgzame buurt vol activiteiten” niet door te laten gaan. Daarop hebben wij  besloten om uw input qua ideeën en oplossingen voor dit thema digitaal te inventariseren. Inmiddels is de reactietermijn gesloten en hebben wij de ingestuurde ideeën en oplossingen verwerkt in bijgaand verslag.
Read more >
Nieuwe datum voor Hooipop 2020
Nieuwe datum voor Hooipop 2020 28-03-2020
JA, HOU 29 AUGUSTUS VRIJ VOOR HOOIPOP!!! (Uiteraard zolang dit ook kan vanuit de adviezen van het RIVM.) Alle details over Hooipop vind je op de speciale website van Hooipop: hooipop.nl Ps: delen mag! Graag zelfs😁👍
Read more >
Ook geen darten en Paasactiviteit vanwege Coronavirus
Ook geen darten en Paasactiviteit vanwege Coronavirus 16-03-2020
Omdat er geadviseerd wordt om zo min mogelijk sociale contacten te hebben tot minimaal 6 april, gaat het Darten op vrijdagavond 3 april en de Paasactiviteit op zaterdagochtend 4 april niet door. We hopen op jullie begrip en we hopen dat de andere activiteiten na 6 april wel door mogen gaan. We blijven de adviezen van het RIVM volgen.
Read more >
Darttoernooi van zaterdag 14 maart afgelast.
Darttoernooi van zaterdag 14 maart afgelast. 12-03-2020
Hoewel wij het aantal van 100 bezoekers gegarandeerd niet gaan halen heeft het bestuur toch besloten om het darttoernooi van zaterdag 14 maart tot nader order uit te stellen.
Read more >
Verslag bijeenkomst wijkontwikkelingsplan Skandia-Hulst, fase 2 van 11 en 12 februari - thema Veilg en Bereikbaar
Verslag bijeenkomst wijkontwikkelingsplan Skandia-Hulst, fase 2 van 11 en 12 februari - thema Veilg en Bereikbaar 03-03-2020
Beste bewoner van de wijk Skandia-Hulst, Tijdens de wijkbijeenkomsten op 11 en 12 februari zijn wij samen met u na gaan denken over verbeteringen, oplossingen en activiteiten voor een aantal onderwerpen die naar voren zijn gekomen tijdens de inventarisatie van het thema Veilig en Bereikbaar (fase 1). De ideeën/oplossingen die daarbij geopperd zijn vind u terug in bijgaand verslag.
Read more >
Oproep  vrijwilligers/ hulp ouders kinderdisco
Oproep vrijwilligers/ hulp ouders kinderdisco 21-02-2020
Beste mensen, We hebben jullie hulp nodig. Zoals jullie vast wel weten organiseert de BVHS-Geldrop 6x per jaar een kinderdisco voor groep 5 t/m groep 8 in de aula van de Dommeldalschool. Deze kinderdisco wordt gedragen door een team van 10 enthousiaste vrijwilligers. Doordat de kinderen van enkele vrijwilligers nu in groep 8 zitten en bijna de school verlaten, stoppen ze na de zomervakantie.
Read more >
Uitkomsten van themabijeenkomst 3 Zorgzame buurt vol activiteiten
Uitkomsten van themabijeenkomst 3 Zorgzame buurt vol activiteiten 11-02-2020
Beste bewoner van de wijk Skandia-Hulst, Tijdens de derde themabijeenkomst Zorgzame buurt vol activiteiten op dinsdagavond 28 jan en woensdagochtend 29 jan. zijn ervaringen over het wonen in de wijk Skandia-Hulst gedeeld. Dankzij deze inbreng hebben we heel veel informatie opgehaald over de wijk. De vragen en opmerkingen hebben wij inmiddels zorgvuldig geïnventariseerd en bekeken.
Read more >
Uitkomsten van themabijeenkomst  2 Groen, Gezond en Toekomstbestendig
Uitkomsten van themabijeenkomst 2 Groen, Gezond en Toekomstbestendig 04-02-2020
Beste bewoner van de wijk Skandia-Hulst, Tijdens de tweede themabijeenkomst Groen, Gezond en Toekomstbestendig op dinsdagavond 21 jan en woensdagochtend 22 jan. zijn ervaringen over het wonen in de wijk Skandia-Hulst gedeeld. Dankzij deze inbreng hebben we heel veel informatie opgehaald over de wijk. De vragen en opmerkingen hebben wij inmiddels zorgvuldig geïnventariseerd en bekeken.
Read more >
Uitkomsten van themabijeenkomst Veilig en Bereikbaar voor wijkontwikkelingsplan
Uitkomsten van themabijeenkomst Veilig en Bereikbaar voor wijkontwikkelingsplan 28-01-2020
Beste bewoner van de wijk Skandia-Hulst, Tijdens de themabijeenkomst Veilig en Bereikbaar op woensdag 15 jan en donderdag 16 jan. zijn ervaringen over het wonen in de wijk Skandia-Hulst gedeeld. Dankzij deze inbreng hebben we heel veel informatie opgehaald over de wijk. De vragen en opmerkingen hebben wij inmiddels zorgvuldig geïnventariseerd en bekeken.
Read more >
Promotie
Promotie 15-12-2019
De manier om voor een Buurtvereniging zijn activiteiten en zaken waarvoor zij zich inzetten kenbaar te maken, is om overal promotie te maken. Buurtvereniging Hulst-Skandia doet dit op verschillende manieren en op verschillende momenten.
Read more >
Het wijkplan zet Skandia-Hulst in de kijker! Doe jij mee?
Het wijkplan zet Skandia-Hulst in de kijker! Doe jij mee? 11-12-2019
Nu het wijkontwikkelingsplan voor de wijk Braakhuizen-Zuid is opgesteld, gaan we wijkgericht aan de slag, als eerste in Skandia-Hulst. In een wijkplan wordt zichtbaar gemaakt wat Skandia-Hulst een fijne wijk maakt om in te wonen en te leven. Naast de bestaande initiatieven en activiteiten in de wijk komen ook de verbeterpunten aan bod.  
Read more >
Bestuursvergadering
Bestuursvergadering 15-12-2019
Het bestuur vergadert één keer per maand, bij een van de bestuursleden thuis. We bespreken dan meestal in een uurtje, de activiteiten, de financiën, voortgang rondom het wijkgebouw en wat er in de communicatie moet komen te staan. Ook worden we uitgenodigd voor gesprekken met de gemeente, LEV of andere verenigingen, afhankelijk van de onderwerpen die spelen.
Read more >
12-16 jaar Activiteit
12-16 jaar Activiteit 09-12-2019
We gaan iets leuks doen met de oudere jeugd. We denken aan een film of misschien weer een pubquiz!
Read more >
Nieuwjaarsreceptie
Nieuwjaarsreceptie 09-12-2019
In het begin van het nieuwe jaar blikken we even vooruit op wat gaat komen. Dat we wederom een jaar vol leuke en druk bezochte activiteiten mogen hebben en een start kunnen maken met ons tijdelijk wijkgebouw.
Read more >
Halloween 2019
Halloween 2019 04-11-2019
2 november 2019 - de Hallloweentochten door de wijk Hulst worden steeds populairder!
Read more >
Wijkplan voor onze wijk!
Wijkplan voor onze wijk! 18-09-2019
Het heeft even geduurd, maar er is eindelijk weer nieuws over de verbetering van onze wijk! Zie het artikel in het Eindhovens Dagblad van vandaag.
Read more >
Open dag moestuinvereniging De Kleine Dommel
Open dag moestuinvereniging De Kleine Dommel 28-08-2019
Op zaterdag 7 september houdt moestuinvereniging De Kleine Dommel zijn jaarlijkse open dag van 12.00 - 16.00 uur. Proeverij en verkoop van gekweekte groeten en fruit en zelfgemaakte producten.
Read more >
Belangrijke mededeling over disco
Belangrijke mededeling over disco 25-06-2019
Beste allemaal, In verband met de hitte en daardoor hoge temperaturen in de aula gaat de disco vrijdag 28 juni niet door.
Read more >
BVH-S doet mee aan RegioBank Local Hero actie van Veldsink-Bekx
BVH-S doet mee aan RegioBank Local Hero actie van Veldsink-Bekx 07-06-2019
Verenigingen en stichtingen kunnen niet bestaan zonder de inzet van de vele vrijwilligers en zonder donaties van sponsoren en ‘vrienden van de stichting’. Om deze organisaties extra te ondersteunen start Veldsink-Bekx in Mierlo de RegioBank Local Hero actie. Ook Buurtvereniging Hulst Skandia (BVH-S) neemt deel aan deze actie die duurt tot 28 juni 2019.
Read more >
Gesprek met Dommeldalschool over gebruik aula
Gesprek met Dommeldalschool over gebruik aula 08-05-2019
We maken al jaren met veel plezier gebruik van de aula van de Dommeldalschool. De samenwerking met de school is prima en voor de huidige activiteiten, naar volle tevredenheid. Maar het is altijd goed om met elkaar in gesprek te blijven en wensen te bespreken.
Read more >
Gesprek met gemeente over Wijkgebouw
Gesprek met gemeente over Wijkgebouw 03-04-2019
Het gaat er al jaren over in onze wijken: waarom is er geen wijkgebouw. We hebben documenten gevonden die al terug gaan tot ergens in de 80-er jaren van de vorige eeuw. Bijna 40 jaar verder en we hebben het nog niet voor elkaar. Maar daar gaat nu verandering in komen...
Read more >
Pubquiz voor 12-16 jarigen
Pubquiz voor 12-16 jarigen 03-04-2019
13 September van dit jaar gaan we starten met een nieuwe activiteit voor de BVH-S. Er komt een heuse PubQuiz, speciaal voor de jeugd tussen 12 en 16 jaar.
Read more >
Verslag ALV
Verslag ALV 04-02-2019
De ALV werd gehouden op donderdag 31 januari j.l. in de aula van de Dommeldalschool. De officiele notulen moeten nog goedgekeurd worden door de leden van de BVH-S, maar hier alvast een algemeen verslag over de ALV.
Read more >
Fijne Feestdagen namens bestuur BVH-S
Fijne Feestdagen namens bestuur BVH-S 24-12-2018
Fijne feestdagen en gelukkig nieuwjaar
Fijne feestdagen en gelukkig nieuwjaar 05-12-2018
Het is alweer het einde van 2018, de feestdagen staan weer voor de deur.
Read more >
Algemene Leden Vergadering
Algemene Leden Vergadering 05-12-2018
De Algemene Ledenvergadering (ALV) is het hoogste orgaan van de vereniging, waar opdrachten aan het bestuur kunnen worden gegeven, en plannen van het bestuur kunnen worden aangepast.
Read more >
Nieuwjaarsreceptie
Nieuwjaarsreceptie 05-12-2018
Aan het begin van het jaar willen we altijd graag proosten met onze leden en geïnteresseerden van de BVH-S
Read more >
GESPREK BESTUUR BVHS MET DE WETHOUDERS PETER LOOIJMANS EN ROB VAN OTTERDIJK OP DONDERDAG 25 OKTOBER 2018
GESPREK BESTUUR BVHS MET DE WETHOUDERS PETER LOOIJMANS EN ROB VAN OTTERDIJK OP DONDERDAG 25 OKTOBER 2018 05-11-2018
Reden voor dit gesprek was een krantenartikel over de hernieuwde besprekingen tussen de twee basisscholen in de wijk Skandia over gezamenlijke nieuwbouw.
Read more >
de Buitenbeter app
de Buitenbeter app 04-10-2018
Met de BuitenBeter app meld je een probleem snel bij de gemeente. Meteen op de plek én het moment dat jij het signaleert.
Read more >
Halloween tocht op 27 oktober!
Halloween tocht op 27 oktober! 26-10-2018
Op zaterdag 27 oktober organiseert de buurtvereniging de jaarlijkse Halloween tocht.
Read more >
KinderDisco met thema 'Halloween'
KinderDisco met thema 'Halloween' 04-10-2018
Op 12 oktober om 19.30 uur is er weer Disco. De Disco is voor de basisschooljeugd van groep 5 t/m groep 8. Deze keer staat de disco in het thema van Halloween.
Read more >
Een nieuwe gebiedsregisseur in uw wijk!
Een nieuwe gebiedsregisseur in uw wijk! 04-10-2018
Ik ben Jeroen Meijer, de nieuwe gebiedsregisseur in uw wijk.
Read more >
Bingo avond in november verplaatst
Bingo avond in november verplaatst 07-06-2018
De Bingo avond is altijd een gezellige bijeenkomst voor het hele gezin. Echter stond de tweede bingoavond van dit jaar gepland op de datum van de Geldropse Dorpquiz.
Read more >
Bingo avond op zaterdag 26 mei
Bingo avond op zaterdag 26 mei 23-05-2018
2 keer per jaar organiseren we een gezellige familie bingo in de aula van de Dommeldalschool. De eerst komende bingo is gepland op zaterdag 26 mei. De Bingo begint om 19:30 uur.
Read more >
Meehelpen op SamenLoop voor Hoop door te Pikkelaturen
Meehelpen op SamenLoop voor Hoop door te Pikkelaturen 10-05-2018
Beste bewoners, De BVH-S is benaderd door SamenLoop voor Hoop. Het is een evenement speciaal voor iedereen die – direct of indirect met kanker te maken heeft gekregen. Gedurende een 24 uur durende wandelestafette staan de deelnemers stil bij kanker, en verzamelen geld voor kankeronderzoek. Meer info: samenloopvoorhoop.nl en Facebook.
Read more >
Informatie avond Ons Platform
Informatie avond Ons Platform 17-04-2018
OnsPlatform organiseert samen met het BVH-S op dinsdagavond 8 mei een avond om de wijk Hulst-Skandia te presenteren wat OnsPlatform voor de buurt kan betekenen.
Read more >
Bedankje
Bedankje 23-03-2018
We hebben in de loop van de jaren aardig wat spullen verzameld voor onze activiteiten. Deze liggen meerendeel van het jaar in de opslag.
Read more >
BVH-S Paas activiteit op zaterdag 24 maart
BVH-S Paas activiteit op zaterdag 24 maart 13-03-2018
Op zaterdag 24 maart hebben we weer een leuke activiteit voor de kleinere kinderen uit de buurt. De Paashaas komt om 15:00 uur naar het centrale veld op de Ganseboom toe.
Read more >
Jaarlijkse BVH-S darttoernooi
Jaarlijkse BVH-S darttoernooi 10-03-2018
Vanavond is het weer zover. Na een jaar lang oefenen kan er weer gedart worden voor een enige echte wisselbeker.
Read more >
Kinderdisco!
Kinderdisco! 10-04-2018
Doe je disco-outfit en je mooiste dansschoenen aan en kom een keer naar de Kinderdisco ! De vloer is lava, DJ Rudy draait verzoekplaatjes en in de bar koop je allerlei lekkers voor slechts 50 eurocent. De kinderdisco is de plek om even lekker uit je dak te gaan: dansen, zingen, lachen of gewoon kletsen met kinderen uit de buurt of van je school.
Read more >
Vervolg parkeer enquête wijk Hulst
Vervolg parkeer enquête wijk Hulst 02-03-2018
Begin 2017 heeft de BVH-S in samenwerking met de gemeente een parkeer enquête gehouden in de wijk Hulst. Dit naar aanleiding van de wijkschouw welke in november 2016 is gehouden. Wij houden voor het vervolg hiervan contact met de gebiedsregisseuse Karen Denton.
Read more >
Prijswinnaars Halloween vragenlijst 2017
Prijswinnaars Halloween vragenlijst 2017 28-12-2017
Uitnodiging en leaflet Hulst-Skandia
Uitnodiging en leaflet Hulst-Skandia 13-09-2017
Halloween
Halloween 20-07-2017
Op zaterdag 28 oktober organiseert de buurtvereniging weer de jaarlijkse Halloweentocht. Dat lijkt nog ver weg, maar we zijn nu al op zoek naar uitdeeladressen, leuke acts en sterke mannen of vrouwen.
Read more >
Foto’s Hooipop 2017 online
Foto’s Hooipop 2017 online 20-07-2017
Klik op de foto voor de link naar de foto’s van Hooipop 2017
Read more >
Verslag bijeenkomst speeltuin Ganseboom 24 april 2017
Verslag bijeenkomst speeltuin Ganseboom 24 april 2017 20-07-2017
Op maandag 24 april kwamen betrokken mensen uit de wijk weer bij elkaar om naar de plannen te kijken welke Robin Schatsbergen had voorbereid. Er waren in totaal 4 plannen. Alle plannen hadden iets leuks voor de speeltuin, maar het laatste plan vond iedereen het beste.
Read more >
Buitenvitrines zijn geplaatst!
Buitenvitrines zijn geplaatst! 20-07-2017
Op 23 maart zijn de nieuwe buitenvitrines geplaatst. In de vitrines kun je informatie vinden over de wijk. Op deze manier willen we mensen uit de wijk die niet online zijn toch bereiken en betrekken. De vitrines zijn te vinden op de Ganseboom, Hulst en achter de parkeerplaats van de Albert Heijn.
Read more >
Foto’s paaseieren zoeken staan op de site
Foto’s paaseieren zoeken staan op de site 20-07-2017
Klik op de foto om de link te volgen
Read more >
BuurtWhatsApp
BuurtWhatsApp 20-07-2017
In november hebben we in de wijk Hulst een brief en sticker verspreid om de Whats-app groep buurtpreventie in deze wijk onder de aandacht te brengen. Dit heeft goed geholpen er zijn daarna 100 nieuwe aanmeldingen bij gekomen. Nu mogen er ook borden geplaatst worden dat deze wijk een Whatsapp buurtpreventie heeft.
Read more >