×
 

BVH-S doet mee aan RegioBank Local Hero actie van Veldsink-Bekx

Verenigingen en stichtingen kunnen niet bestaan zonder de inzet van de vele vrijwilligers en zonder donaties van sponsoren en ‘vrienden van de stichting’. Om deze organisaties extra te ondersteunen start Veldsink-Bekx in Mierlo de RegioBank Local Hero actie. Ook Buurtvereniging Hulst Skandia (BVH-S) neemt deel aan deze actie die duurt tot 28 juni 2019.
BVH-S doet mee aan RegioBank Local Hero actie van Veldsink-Bekx

Wat houdt de RegioBank Local Hero actie in

Alle betrokkenen bij een vereniging zijn local heroes, immers zonder onze leden en iedereen die zich voor de BVH-S inzet, zou het verenigingsleven niet kunnen bestaan.

Om deze local heroes te ondersteunen stelt Veldsink-Bekx €10,- beschikbaar aan de club voor ieder lid dat overstapt naar de RegioBank. Naast de €10,- voor de verenigingskas van BVH-S, krijg jij als overstapper in deze periode van Veldsink-Bekx ook nog een cadeaubon van €25,- die je kunt uitgeven bij winkeliers in Geldrop en Mierlo. Voor de JongWijs jeugdrekening krijgen kinderen een eerste inleg van €10,- op de rekening.

Waarom kiezen voor RegioBank

Veldsink – Bekx, Zelfstandig Adviseur van RegioBank is onderdeel van de lokale gemeenschap in de regio Mierlo/Geldrop, en vindt het daarom belangrijk een steentje bij te dragen aan het ondersteunen van het verenigingsleven en de onderlinge verbondenheid. De RegioBank kenmerkt zich door de laagdrempeligheid; je kunt er gewoon even binnen lopen en de medewerkers kennen je nog écht.

Hoogste klantwaardering

De betaalrekening van RegioBank krijgt volgens recent onderzoek van de Consumentenbond de hoogste waardering, namelijk een 9,2. Ook voor service en voor Internet en Mobiel Bankieren heeft RegioBank het hoogste cijfer van alle banken: een 8,6. Bron: betaalrekening, Bankenmonitor Consumentenbond 2018

Neem contact op met Veldsink – Bekx, laat weten dat je lid bent van BVH-S en stap over. Dan profiteren zowel jij als je club van de voordelen van Regiobank, en blijft het lokale verenigingsleven bruisend.

Veldsink – Bekx is te vinden aan de Marktstraat 18 in Mierlo. Bel 0492-661712 of e-mail naar mierlo@veldsink.nl.

8 Email

Related