×
 

Welkom op de website van BVH-S!

De vereniging bestaat al sinds 2003. Ze is opgericht door een actieve groep bewoners van de wijk Hulst. Vanuit een gemis aan activiteiten, contacten met buurtgenoten en ergernissen over de leefbaarheid in onze wijk hebben ze zich verenigd in wat later de BVH-S is geworden. Naast heel veel leuke activiteiten waar buurtgenoten elkaar kunnen ontmoeten ondersteunt de BVH-S ook initiatieven voor het verbeteren van leefbaarheid en de veiligheid van de wijken Hulst en Skandia.

Ga hier naar de aparte pagina's van onze bekendste activiteiten

  

Leden

Op deze website vind je alle informatie over wat de BVH-S allemaal organiseert en doet. Een vereniging kan niet zonder leden bestaan. Hoe meer leden we hebben, hoe beter we elkaar kunnen ondersteunen. Het lidmaatschap kost maar 15 euro per huishouden per jaar. Leden mogen gratis meedoen aan onze georganiseerde activiteiten. Lid worden van de BVH-S kan hier:

Onsplatform

Deze website is van de community onsplatform. Door hiervan gratis lid te worden, krijg je toegang tot meer informatie, zoals de foto's welke gemaakt worden tijdens onze activiteiten. Meer informatie  vind je hier:

 

BVH-S Nieuws

Gesprek met Dommeldalschool over gebruik aula
Gesprek met Dommeldalschool over gebruik aula
We maken al jaren met veel plezier gebruik van de aula van de Dommeldalschool. De samenwerking met de school is prima en voor de huidige activiteiten, naar volle tevredenheid. Maar het is altijd goed om met elkaar in gesprek te blijven en wensen te bespreken.
Gesprek met gemeente over Wijkgebouw
Gesprek met gemeente over Wijkgebouw
Het gaat er al jaren over in onze wijken: waarom is er geen wijkgebouw. We hebben documenten gevonden die al terug gaan tot ergens in de 80-er jaren van de vorige eeuw. Bijna 40 jaar verder en we hebben het nog niet voor elkaar. Maar daar gaat nu verandering in komen...
Pubquiz voor 12-16 jarigen
Pubquiz voor 12-16 jarigen
13 September van dit jaar gaan we starten met een nieuwe activiteit voor de BVH-S. Er komt een heuse PubQuiz, speciaal voor de jeugd tussen 12 en 16 jaar.
Verslag ALV
Verslag ALV
De ALV werd gehouden op donderdag 31 januari j.l. in de aula van de Dommeldalschool. De officiele notulen moeten nog goedgekeurd worden door de leden van de BVH-S, maar hier alvast een algemeen verslag over de ALV.
Fijne Feestdagen namens bestuur BVH-S
Fijne Feestdagen namens bestuur BVH-S
More items >

Agenda

Bingo
Bingo
25 mei 2019 from 19:30 until 22:00
Twee keer per jaar gaan we er even lekker voor zitten: de Bingo! Dit is een activiteit voor het hele gezin. Je krijgt als BVH-S lid een kaart waar je de hele avond op mee kunt spelen. Extra kaarten en kaarten voor niet BVH-S leden zijn verkrijgbaar voor 2 euro.
Pikkelaturen Hulst
Pikkelaturen Hulst
29 mei 2019 from 10:00 until 12:00
Bestuursvergadering
Bestuursvergadering
29 mei 2019 from 20:00 until 22:00
Het bestuur van de BVH-S komt minimaal 1 keer per maand bij elkaar om de lopende zaken en de activiteiten te bespreken. Ook nodigt het bestuur regelmatig gasten uit waar zij graag contact mee houden, zoals de LEV groep en de gebiedsregiseur.
Hooipop 2018
Hooipop 2018
01 jun 2019 from 14:00 until 23:00
Een van onze grotere activiteiten! Elk jaar proberen we weer betere bands en meer kinderspelen en grotere rommelmarkt te organiseren. Kom vooral langs en geniet van de sfeer en van de muziek van de live bands!
Opruimen Hooipop
Opruimen Hooipop
02 jun 2019 from 11:00 until 16:00
Na zo'n geweldig feest moet er ook nog het een en ander opgeruimd worden. Dat doen we vandaag. Hulp is altijd welkom!
More items >

Foto's

Om de BVH-S foto's te bekijken moet je ingelogd zijn op de site. Dit kan door je aan te melden bij de community (Verenigingsinfo > aanmelden website)
More items >