×
 

Welkom op de website van BVH-S!

De vereniging bestaat al sinds 2003. Ze is opgericht door een actieve groep bewoners van de wijk Hulst. Vanuit een gemis aan activiteiten, contacten met buurtgenoten en ergernissen over de leefbaarheid in onze wijk hebben ze zich verenigd in wat later de BVH-S is geworden. Naast heel veel leuke activiteiten waar buurtgenoten elkaar kunnen ontmoeten ondersteunt de BVH-S ook initiatieven voor het verbeteren van leefbaarheid en de veiligheid van de wijken Hulst en Skandia.

Ga hier naar de aparte pagina's van onze bekendste activiteiten

  

PubQuiz

Het inschrijvingsformulier voor de PubQuiz 12-16 jarigen, vindt je hier!

Leden

Op deze website vind je alle informatie over wat de BVH-S allemaal organiseert en doet. Een vereniging kan niet zonder leden bestaan. Hoe meer leden we hebben, hoe beter we elkaar kunnen ondersteunen. Het lidmaatschap kost maar 15 euro per huishouden per jaar. Leden mogen gratis meedoen aan onze georganiseerde activiteiten. Lid worden van de BVH-S kan hier:

Onsplatform

Deze website is van de community onsplatform. Door hiervan gratis lid te worden, krijg je toegang tot meer informatie, zoals de foto's welke gemaakt worden tijdens onze activiteiten. Meer informatie  vind je hier:

 

BVH-S Nieuws

Nieuwe datum voor Hooipop 2020
Nieuwe datum voor Hooipop 2020
JA, HOU 29 AUGUSTUS VRIJ VOOR HOOIPOP!!! (Uiteraard zolang dit ook kan vanuit de adviezen van het RIVM.) Alle details over Hooipop vind je op de speciale website van Hooipop: hooipop.nl Ps: delen mag! Graag zelfs😁👍
Ook geen darten en Paasactiviteit vanwege Coronavirus
Ook geen darten en Paasactiviteit vanwege Coronavirus
Omdat er geadviseerd wordt om zo min mogelijk sociale contacten te hebben tot minimaal 6 april, gaat het Darten op vrijdagavond 3 april en de Paasactiviteit op zaterdagochtend 4 april niet door. We hopen op jullie begrip en we hopen dat de andere activiteiten na 6 april wel door mogen gaan. We blijven de adviezen van het RIVM volgen.
Darttoernooi van zaterdag 14 maart afgelast.
Darttoernooi van zaterdag 14 maart afgelast.
Hoewel wij het aantal van 100 bezoekers gegarandeerd niet gaan halen heeft het bestuur toch besloten om het darttoernooi van zaterdag 14 maart tot nader order uit te stellen.
Verslag bijeenkomst wijkontwikkelingsplan Skandia-Hulst, fase 2 van 11 en 12 februari - thema Veilg en Bereikbaar
Verslag bijeenkomst wijkontwikkelingsplan Skandia-Hulst, fase 2 van 11 en 12 februari - thema Veilg en Bereikbaar
Beste bewoner van de wijk Skandia-Hulst, Tijdens de wijkbijeenkomsten op 11 en 12 februari zijn wij samen met u na gaan denken over verbeteringen, oplossingen en activiteiten voor een aantal onderwerpen die naar voren zijn gekomen tijdens de inventarisatie van het thema Veilig en Bereikbaar (fase 1). De ideeën/oplossingen die daarbij geopperd zijn vind u terug in bijgaand verslag.
Oproep  vrijwilligers/ hulp ouders kinderdisco
Oproep vrijwilligers/ hulp ouders kinderdisco
Beste mensen, We hebben jullie hulp nodig. Zoals jullie vast wel weten organiseert de BVHS-Geldrop 6x per jaar een kinderdisco voor groep 5 t/m groep 8 in de aula van de Dommeldalschool. Deze kinderdisco wordt gedragen door een team van 10 enthousiaste vrijwilligers. Doordat de kinderen van enkele vrijwilligers nu in groep 8 zitten en bijna de school verlaten, stoppen ze na de zomervakantie.
More items >

Agenda

Darten  Afgelast
Darten Afgelast
03 apr 2020 from 20:00 until 23:59
Een avondje darten voor volwassenen! Gezellig pijltjes gooien en proberen je gemiddelde te verbeteren. Ook niet darters zijn welkom!
Paas activiteit  afgelast
Paas activiteit afgelast
04 apr 2020 from 11:00 until 12:00
Voor de allerkleinsten onder ons.
Pikkelaturen  (zwerfafval opruimen) Hulst  AFGELAST
Pikkelaturen (zwerfafval opruimen) Hulst AFGELAST
15 apr 2020 from 10:00 until 12:00
Je gaat samen met andere vrijwilligers op pad om de wijk Hulst schoon te maken door middel van prikkers. Aanmelden kan via de mail (leukezaken@bvhsgeldrop.nl) of door hieronder een bericht te sturen.
Kinder Disco thema Lente AFGELAST!
Kinder Disco thema Lente AFGELAST!
17 apr 2020 from 19:30 until 21:30
6 keer per jaar wordt de aula omgebouwd tot discotheek.
Bestuursvergadering
Bestuursvergadering
22 apr 2020 from 20:00 until 22:00
Het bestuur van de BVH-S komt minimaal 1 keer per maand bij elkaar om de lopende zaken en de activiteiten te bespreken. Ook nodigt het bestuur regelmatig gasten uit waar zij graag contact mee houden, zoals de LEV groep en de gebiedsregisseur.
More items >

Foto's

Om de BVH-S foto's te bekijken moet je ingelogd zijn op de site. Dit kan door je aan te melden bij de community (Verenigingsinfo > aanmelden website)
Bingo 2019
Bingo 2019
22 november 2019 - De 2e Bingo van het jaar was ditmaal op een vrijdag. Gelukkig kwamen er nu ook weer veel mensen om gezellig mee te spelen voor leuke prijzen. 1 tafel had dit jaar erg veel geluk en won veel prijzen. Het was weer een leuke avond! Bedankt allemaal en tot de volgende BINGO!!
More items >