×
 

Welkom op de website van BVH-S!

De vereniging bestaat al sinds 2003. Ze is opgericht door een actieve groep bewoners van de wijk Hulst. Vanuit een gemis aan activiteiten, contacten met buurtgenoten en ergernissen over de leefbaarheid in onze wijk hebben ze zich verenigd in wat later de BVH-S is geworden. Naast heel veel leuke activiteiten waar buurtgenoten elkaar kunnen ontmoeten ondersteunt de BVH-S ook initiatieven voor het verbeteren van leefbaarheid en de veiligheid van de wijken Hulst en Skandia.

Ga hier naar de aparte pagina's van onze bekendste activiteiten

  

PubQuiz

Het inschrijvingsformulier voor de PubQuiz 12-16 jarigen, vindt je hier!

Leden

Op deze website vind je alle informatie over wat de BVH-S allemaal organiseert en doet. Een vereniging kan niet zonder leden bestaan. Hoe meer leden we hebben, hoe beter we elkaar kunnen ondersteunen. Het lidmaatschap kost maar 15 euro per huishouden per jaar. Leden mogen gratis meedoen aan onze georganiseerde activiteiten. Lid worden van de BVH-S kan hier:

Onsplatform

Deze website is van de community onsplatform. Door hiervan gratis lid te worden, krijg je toegang tot meer informatie, zoals de foto's welke gemaakt worden tijdens onze activiteiten. Meer informatie  vind je hier:

 

BVH-S Nieuws

Wijkplan voor onze wijk!
Wijkplan voor onze wijk!
Het heeft even geduurd, maar er is eindelijk weer nieuws over de verbetering van onze wijk! Zie het artikel in het Eindhovens Dagblad van vandaag.
Open dag moestuinvereniging De Kleine Dommel
Open dag moestuinvereniging De Kleine Dommel
Op zaterdag 7 september houdt moestuinvereniging De Kleine Dommel zijn jaarlijkse open dag van 12.00 - 16.00 uur. Proeverij en verkoop van gekweekte groeten en fruit en zelfgemaakte producten.
Belangrijke mededeling over disco
Belangrijke mededeling over disco
Beste allemaal, In verband met de hitte en daardoor hoge temperaturen in de aula gaat de disco vrijdag 28 juni niet door.
BVH-S doet mee aan RegioBank Local Hero actie van Veldsink-Bekx
BVH-S doet mee aan RegioBank Local Hero actie van Veldsink-Bekx
Verenigingen en stichtingen kunnen niet bestaan zonder de inzet van de vele vrijwilligers en zonder donaties van sponsoren en ‘vrienden van de stichting’. Om deze organisaties extra te ondersteunen start Veldsink-Bekx in Mierlo de RegioBank Local Hero actie. Ook Buurtvereniging Hulst Skandia (BVH-S) neemt deel aan deze actie die duurt tot 28 juni 2019.
Gesprek met Dommeldalschool over gebruik aula
Gesprek met Dommeldalschool over gebruik aula
We maken al jaren met veel plezier gebruik van de aula van de Dommeldalschool. De samenwerking met de school is prima en voor de huidige activiteiten, naar volle tevredenheid. Maar het is altijd goed om met elkaar in gesprek te blijven en wensen te bespreken.
More items >

Agenda

Kinderdisco thema Halloween
Kinderdisco thema Halloween
25 okt 2019 from 19:30 until 21:30
Doe je disco-outfit en je mooiste dansschoenen aan en kom een keer naar de Kinderdisco ! De vloer is lava, DJ Rudy draait verzoekplaatjes en in de bar koop je allerlei lekkers voor slechts 50 eurocent. De kinderdisco is de plek om even lekker uit je dak te gaan: dansen, zingen, lachen of gewoon kletsen met kinderen uit de buurt of van je school.
Bestuursvergadering
Bestuursvergadering
30 okt 2019 from 20:00 until 22:00
Het bestuur van de BVH-S komt minimaal 1 keer per maand bij elkaar om de lopende zaken en de activiteiten te bespreken. Ook nodigt het bestuur regelmatig gasten uit waar zij graag contact mee houden, zoals de LEV groep en de gebiedsregiseur.
Halloween 2019
Halloween 2019
02 nov 2019 from 14:00 until 23:00
De tocht wordt elk jaar rond 31 oktober georganiseerd door de Buurtvereniging Hulst-Skandia. Op de speciale Halloween website vind je alle informatie en hoe je kunt aanmelden.
Opruimen Halloween
Opruimen Halloween
03 nov 2019 from 14:00 until 16:00
Ook na Halloween zijn we de dag erna bezig met alle spullen weer netjes op te ruimen. Hulp is altijd welkom!
Darten
Darten
08 nov 2019 from 20:00 until 23:59
Deze avond is speciaal voor volwassenen om gezellig een avond door te brengen met je buurtgenoten. Ook niet darters zijn welkom.
More items >

Foto's

Om de BVH-S foto's te bekijken moet je ingelogd zijn op de site. Dit kan door je aan te melden bij de community (Verenigingsinfo > aanmelden website)
More items >