×
 

Halloween

28 oktober 2017 19:00-22:00
Halloween

Op zaterdag 28 oktober 2017 om 19:00 organiseren vrijwilligers van Buurtplatform Bennekel Belang de jaarlijkse Halloween tocht in de Bennekel.  In navolging van vorige jaren proberen we het dit jaar even groots en spannend te maken.  Wij zoeken zogenaamde klophuizen voor in de route; huizen waar de kinderen snoep mogen vragen.  Of straten die gemeenschappelijk iets spannends willen realiseren.  Het spreekt voor zich dat enige Halloween aankleding aan het huis,straat en/of bewoners gewenst is.  De invulling hiervan is geheel aan u. Voor wat snoep kan de organisatie zorgen.  Verder verzorgt de organisatie zelf een aantal taferelen her en der in de wijk. 

Wij zoeken ook nog mensen die als figurant door de wijk willen lopen.  Maskers, kleding e.d. kan door ons worden verzorgd. 

Heeft u interesse om een klophuis te zijn of als figurant te spelen, stuur dan even een mail naar bennekelactiviteiten@live.nl.  We zien u graag deelnemen aan dit steeds populairder wordend evenement. 

Wij doelen vooral op het gebied tussen Franz Leharplein en Locatellistraat, Tinelstraat en van Beethovenlaan.

PS: Willen ook diegene die vorig jaar mee gedaan hebben of zich toen al opgegeven hebben ook een bevestigingsmail sturen, zodat wij weten wat we tot nu toe al in de route kunnen plannen.  Graag horen wij ook van u wát de plannen zijn en of wij jullie nog ergens bij kunnen helpen, adviseren etc. Samen maken we er weer iets moois van voor jong en oud in onze wijk!!

8 Email
Keywords : 

Related

Halloween langs de Dommel
Halloween langs de Dommel
Halloween tocht langs de Dommel in samenwerking met Ons Huukske & de BBB. Bedoeld voor jeugd vanaf 10 jaar.
Halloween in de Bennekel
Halloween in de Bennekel