×
 

Geen Bennekel-wijkdag in 2018

Jammer maar in 2018 is er geen Bennekeldag, wijkdag.
Geen Bennekel-wijkdag in 2018

Op het Willaertplein kunnen we nog niet terecht vanwege de bouw, waar de buurtinfowinkel in oktober-november ook naar toe verhuist. Alles bij elkaar, geen goede, veilige plek, de verhuizing die veel organisatie en tijd kost en toch ook wel het gebrek aan vrijwilligers die de wijkdag mee willen voorbereiden hebben we besloten de wijkdag in 2018 af te blazen.

In 2019 is er wel weer een wijkdag, op het Willaertplein op 29 september!

8 Email
Keywords : 

Related

Bennekel got Talent, Burendag
Bennekel got Talent, Burendag
zaterdag 22 september wordt er weer een landelijke burendag georganiseerd. Daar willen we als buurtbewoner graag aan mee doen. We hebben hier wel wat talenten uit de buurt voor nodig. Ken je iemand laar het ons weten via: info-dommel@lumenswerkt.nl
Groen Bennekel kleurt de Bennekeldag groen
Groen Bennekel kleurt de Bennekeldag groen
Groen Bennekel met kinderen op wijksafari en ook medewerkers van de Wasvenboerderij leveren een bijdrage aan de Bennekeldag 2017.
Wijkdag 24 september 2017
Wijkdag 24 september 2017
Zondag 24 september houd Buurtplatform Bennekel Belang ( B.B.B.) weer de jaarlijkse Bennekeldag, van 13.00 uur tot 17.00 uur. Dit jaar zal deze dag plaats vinden aan de Tinelstraat 5 (BIW). Voor informatie zie poster.
Wijkdag - Bennekeldag
Wijkdag - Bennekeldag
De Oh-Zo-Bekende Bennekel Wijkdag!
BENNEKELDAG "INGELIJSTE" FOTO'S
BENNEKELDAG "INGELIJSTE" FOTO'S
En dit zijn de "ingelijste" foto's van de Bennekeldag door Fairytale.
BENNEKELDAG
BENNEKELDAG
Hier staat de helft van de foto's van de Bennekeldag 2016. Een geslaagde dag met mooi weer. Het is Silvia Merks weer gelukt dat vast te leggen met geweldige foto's. Bedankt Silvia. LET OP: Om alle foto's te kunnen zien moet u zich gratis en eenmalig aanmelden. Dat doen we niet om te pesten wel om te zorgen dat u alle voordelen van de vernieuwde website van de Bennekel kunt ontdekken.