×
 

Bericht van Cure Afvalbeheer

Afval altijd op tijd aan de kant van de weg, met behulp van de 'Cure App'
Bericht van Cure Afvalbeheer

Cure Afvalbeheer is in uw gemeente verantwoordelijk voor de inzameling van al het huishoudelijk afval en het beheer van de milieustraten. Om inwoners nog beter van dienst te kunnen zijn, heeft Cure twee nieuwe producten ontwikkeld. Een digitale afvalkalender in een nieuw jasje en een gloednieuwe Cure afval app. Beiden geven snel en overzichtelijk informatie over de ophaaldata, soorten afval en waar inwoners hun afval kwijt kunnen.

 

Afvalkalender via de Cure Afvalbeheer app 

Alle informatie over afval(inzameling) en uw afvalkalender vindt u in de gratis app van Cure Afvalbeheer. Via de app kunt u zien wanneer welk afval bij u wordt ingezameld en u kunt automatisch een melding (notificatie) krijgen als het afval opgehaald wordt. Let op: hiervoor moet u wel pushberichten toestaan, onder instellingen (kunt u linksboven in de app aanklikken) geeft u aan of u deze meldingen wilt ontvangen op een tijdstip wat voor uzelf het beste uitkomt. 

De app kan u ook via een melding op de hoogte brengen als er tijdelijke veranderingen zijn. Bijvoorbeeld bij uitval van een vuilniswagen door gladheid of als de ophaaldag wijzigt of anders is tijdens feestdagen. Ook hiervoor geldt dat u de pushberichten moet toestaan. 

Downloaden

De Cure Afvalbeheer app is gratis te downloaden en bruikbaar voor iPad, iPhone en Androidsmartphone. De app is herkenbaar aan het Cure logo. Bij het opzoeken van de app in de store kunt u het beste de volledige naam Cure Afvalbeheer intypen. U kunt de app downloaden via de Google playstore en de AppStore.

Digitale afvalkalender 

Als u geen app op uw telefoon wil installeren, of een Windows telefoon heeft, dan kunt u de digitale afvalkalender raadplegen. De digitale afvalkalender kunt u ook via uw computer en tablet bekijken. Hier kunt u de afvalkalender ook zelf downloaden en printen.

8 Email
Keywords : 

Related