×
 

Archipel Gagelbosch; ook voor u!

Weleens zomaar binnen gelopen in Gagelbosch?
Archipel Gagelbosch; ook voor u!

 

 

 

 

Wist u dat de Gasterij in Gagelbosch ook open is voor buurtbewoners? En wist u dat er in Gagelbosch allerlei activiteiten worden aangeboden aan zowel bewoners van Gagelbosch als aan ouderen uit de buurt. En wist u dat er regelmatig optredens zijn in het atrium die voor een kleine entree prijs te bezoeken zijn? Kortom; weleens zomaar binnen gelopen in Gagelbosch?

 

Gedurende de week worden er op Gagelbosch verschillende activiteiten georganiseerd zo worden er op maandag culinaire hoogstandjes uitgevoerd en worden er vele nagels gelakt bij onze beauty middag. Maar ook biljarten voor de mannen en vraag en antwoord spelen in verschillende thema’s wordt er wekelijk gedaan.

Op dinsdagmorgen zijn we creatief bezig met 2 keer in de maand een bloemstylist die u begeleidt met het maken van een prachtig bloemstuk wat u uiteraard mee naar huis mag nemen. Ook gaan we op korte termijn baantjes trekken in een zwembad onder professionele begeleiding. Elke vrijdagmiddag vindt er in het atrium van Gagelbosch een ontmoetingsmiddag plaats, steeds een afwisselende activiteit van muziek tot kienen.

Kortom er is genoeg te beleven in Gagelbosch!

Bent u geïnteresseerd geraakt in een van onze activiteiten kijk dan is op www.archipelzorggroep.nl of loop gewoon eens binnen! Ook zijn wij altijd op zoek naar vrijwilligers die willen komen helpen bij een van de vele activiteiten!

 

Tot ziens in Gagelbosch!

Team dagbesteding en welzijn

Images

8 Email
Keywords : 

Related

Activiteitenkalender 2016 door Buurtplatform Bennekel Belang
Activiteitenkalender 2016 door Buurtplatform Bennekel Belang
Wanneer u het document opent, ziet u de voorlopige activiteiten die voor 2016 gepland en georganiseerd worden door de BBB. Deze activiteiten zijn ook te vinden onder het kopje 'Agenda'.
Kunstroute65 - Voorproefmiddag in Gestel
Kunstroute65 - Voorproefmiddag in Gestel
KunstRoute65 laat senioren in en rond Eindhoven kennismaken met nieuwe ontwikkelingen op het gebied van design, kunst, technologie en cultuur.
Het Activiteitenoverzicht van de Bennekel is vernieuwd!
Het Activiteitenoverzicht van de Bennekel is vernieuwd!
Informatie over alle activiteiten in de Bennekel voor 2016, met informatie over de betreffende contactpersonen in één handig overzicht.