×
 

Interesse en inschrijven.

Zoals u hierboven kunt lezen, geldt voor Aquarius het recht van coöptatie, dat wil zeggen dat u door de vereniging Aquarius bij Wooninc voorgedragen wordt om in aanmerking te komen voor een woning. Lees meer.......
Interesse en inschrijven.

Wij laten ons niet leiden door huidskleur, godsdienst of seksuele geaardheid, maar zijn wel op zoek naar kandidaten die bewust kiezen voor onze woonvorm. In verband met de huidige samenstelling van de bewonersgroep bestaat er momenteel wel een lichte voorkeur voor tweepersoonshuishoudens. Wát en hoeveel u gaat doen mag u zelf weten, als u maar wat doet!

We verwachten dus een zekere betrokkenheid van onze toekomstige bewoners met ons project. Heeft u belangstelling om bij ons te komen wonen? Schrijft U zich dan in door middel van het inschrijfformulier. Als u eerst nog vragen heeft of een kijkje wilt nemen in ons project neem dan contact op met mevr. Frieda Molter, telefoon 040-8442948 of 06-27298881.

Om in aanmerking te komen voor een woning, moet u ouder zijn dan vijftig en jonger zijn dan zeventig jaar. De huur bedraagt ca. €675 per maand en komt, afhankelijk van uw inkomen en/of vermogen, al dan niet in aanmerking voor huurtoeslag. Daarnaast bent u verplicht tot het betalen van contributie aan de Vereniging Aquarius (ca. €25,- per maand): het totaal komt zo op circa €700 per maand. Ook de overige woonkosten, zoals energie, water, telecommunicatie en gemeentelijke belastingen, zijn voor uw eigen rekening.

<< Terug naar Welkom                                                  Inschrijfformulier>>

Related