×
 

POP - Medisch Onderzoek Gestel

Rss |
IFrame embed
Van maart tot mei 2015 is er een medische studie bij Gasterij De Jongemens in de buurt Gestel gehouden. Dit is een kleinschalige studie naar de relatie tussen luchtkwaliteit, leefstijl en gezondheid. Deze "Proof Of Principle" ofwel POP is om inzicht in proces en mogelijkheden bij metingen op de mens in relatie met luchtmetingen met het AiREAS luchtmeetnetwerk in Eindhoven.
Start Medisch Onderzoek in de wijk Gestel in Eindhoven
Start Medisch Onderzoek in de wijk Gestel in Eindhoven 12-05-2016
De Proof of Principle (POP), waarbij onderzoek verricht wordt naar de relatie luchtkwaliteit, leefstijl en gezondheid is in april 2015 van start gegaan. De groep proefpersonen wordt in ongeveer 2 maanden tijd, twee keer een week gemeten op verschillende onderdelen en er volgt aan het eind van elke week een interview naar leefstijl en bewustwording rondom gezondheid. Bedoeling is dat met de opgedane ervaring het proces op zo'n 4000 mensen toegepast kan worden in binnen en buitenland, zoals in verschillende steden van Europa en misschien zelfs in China.
Read more >
Keywords : 
POP
Onderzoek naar relatie luchtkwaliteit, leefstijl en gezondheid in de wijk Gestel (POP)
Onderzoek naar relatie luchtkwaliteit, leefstijl en gezondheid in de wijk Gestel (POP) 12-05-2016
Als wij mensen uit willen leggen hoe we de dicht bij de bevolking gemeten (dankzij fase 1) luchtkwaliteit nu in relatie willen brengen met onze levensstijl, bewustzijn over het belang van een gezonde leefomgeving en de beïnvloeding van onze gezondheid dan vindt men het al snel abstract of complex. Dat is het ook maar als je als deelnemer betrokken wordt bij zo’n onderzoek waarin je zelf centraal staat dan gebeurt er van alles, niet alleen met de deelnemer maar ook zijn of haar omgeving. Om dit duidelijk te maken hebben we er een filmpje van gemaakt.
Read more >
Keywords : 
POP