Next
Previous

Archive

Masterclass: naamsbekendheid voor muzikanten
Masterclass: naamsbekendheid voor muzikanten 05-10-2016
POPEI organiseert zaterdag 8 oktober in samenwerking met Marcella Smeele van Synergy For Music de Masterclass “Naamsbekendheid – nationaal en internationaal”.

Read more >
Ontdek nieuwe talenten uit de regio tijdens Streekvijver
Ontdek nieuwe talenten uit de regio tijdens Streekvijver 05-10-2016
Vrijdag 7 oktober 2016 is er weer een nieuwe editie van Streekvijver. Tijdens dit programma krijg je dé kans om bands uit de regio te ontdekken. Deze editie zullen Vernon (heavy metal), The BakkPakker ft. Nena & Sidd (punk/rock) en Starve the Artist (alternative rock) tussen 20.30 en 22.30 uur op het podium staan. Entree: gratis.

Read more >
De Generalenpluim gaat naar Burcu
De Generalenpluim gaat naar Burcu 26-09-2016
Het bestuur van de buurtstichting heeft de Generalenpluim uitgedeeld aan Burcu Tasdelen Gönültas voor haar geweldige inzet om op basis van dialoog een knelpunt in de buurt op te lossen. Hiermee heeft zij een belangrijke bijdrage geleverd aan de leefbaarheid in De Generalenbuurt.

Read more >
UITNODIGING: inloopmiddagen op zondagen in De Uitwijk
UITNODIGING: inloopmiddagen op zondagen in De Uitwijk 16-09-2016
De activiteitencommissie van De Uitwijk organiseert gratis vrije inloopmiddagen op de volgende data: 18-25 september, 2-16-23-30 oktober, 6-20-27 november, 4 december 2016

Read more >
Een gewaarschuwd mens telt voor twee
Een gewaarschuwd mens telt voor twee 07-09-2016
Wellicht hebben jullie het recent al gelezen: in Eindhoven houdt een firma deur-aan-deur-acties voor de aanschaf van veiligheidsbeslag. Wees alert en ken je rechten!

Read more >
Pokémon Go Meetup in de Witte Dame
Pokémon Go Meetup in de Witte Dame 06-08-2016
Ben jij helemaal in de ban van Pokémon GO? Kom dan zaterdag 6 augustus naar de Pokéstop, de Bibliotheek Eindhoven, en neem deel aan de Pokémon GO Meetup. Een dag waarbij je tips en trucs kunt uitwisselen met andere trainers én waarop op verschillende momenten een Lure Module aan gaat.

Read more >
Keywords : 
Walk&Talk terugblik
Walk&Talk terugblik 06-08-2016
Wanneer je op zoek bent naar (ander) werk, dan kun je daar soms wel wat hulp bij gebruiken. De Walk&Talk is een netwerkbijeenkomst voor werkzoekenden en vindt elke maand plaats in de Bibliotheek Eindhoven. In de zomervakantie blikt ze samen met alle aanwezigen terug – en vooruit!

Read more >
Meedoen met duurzaamheid is de kunst: CONGRESTIVAL
Meedoen met duurzaamheid is de kunst: CONGRESTIVAL 05-08-2016
Hoe zorgen we er met zijn allen voor dat we in Eindhoven, prettiger, gezonder en langer kunnen leven? Daar hebben wij jou voor nodig! Graag willen we samen met jou onze stad nog duurzamer maken dan deze nu al is. Kom op, doe mee! Lees in de bijlage hoe je kunt meedoen.

Read more >
Keywords : 
Rock ’n Grill met The Droeftoeters op het terras bij POPEI
Rock ’n Grill met The Droeftoeters op het terras bij POPEI 19-07-2016
Hoezo kommertijd? Vooruit, een klein beetje dan. Maar tot en met 9 september treedt er elke vrijdag op het POPEI terras een band op! Omkomen van de honger is ook onnodig, want tijdens deze avonden staat ook de BBQ flink te branden. Op vrijdag 19 augustus komen The Droeftoeters rocken. BBQ vanaf 18.00 uur, live muziek vanaf 20.00 uur. Entree: gratis!

Read more >
Keywords : 
Mengelmoes van culturen tijdens Music With Strangers
Mengelmoes van culturen tijdens Music With Strangers 18-07-2016
Wanneer muzikanten uit 25 landen over heel de wereld bijeenkomen in een georganiseerde uitwisseling van inspiratie, moet er wel iets magisch gebeuren. Na 2 succesvolle eerdere edities, komen de wekelijkse donderdagsessies weer samen in één evenement op zaterdag 23 juli in de vorm van een concert in de zaal van POPEI.

Read more >
Singer-songwriter Tom Neven in het POPEI-café
Singer-songwriter Tom Neven in het POPEI-café 18-07-2016
POPEI presenteert elke zondag gratis live muziek van talentvolle singer-songwriters. Zondag 24 juli is het de beurt aan Tom Neven. Hij zal een aantal sets spelen in een intieme setting in het gezellige café tussen 15.00 en 17.00 uur. Bij mooi weer speelt hij op het terras. Entree: gratis.

Read more >
Keywords : 
Fuzz, stoner, bluesrock en BBQ bij POPEI
Fuzz, stoner, bluesrock en BBQ bij POPEI 18-07-2016
Hoezo kommertijd? Vooruit, een klein beetje dan. Maar tot en met 9 september treedt er elke vrijdag op het POPEI terras een band op! Omkomen van de honger is ook onnodig, want tijdens deze avonden staat ook de BBQ flink te branden. Op vrijdag 29 juli komt de Eindhovense band Sheverine (fuzz/stoner/bluesrock) rocken. BBQ vanaf 18.00 uur, live muziek vanaf 20.00 uur. Entree: gratis!

Read more >
Rock ’n Grill met Highway Orange op het terras bij POPEI
Rock ’n Grill met Highway Orange op het terras bij POPEI 18-07-2016
Hoezo kommertijd? Vooruit, een klein beetje dan. Maar tot en met 9 september treedt er elke vrijdag op het POPEI terras een band op! Omkomen van de honger is ook onnodig, want tijdens deze avonden staat ook de BBQ flink te branden. Op vrijdag 12 augustus komt de hardrock band Highway Orange rocken. BBQ vanaf 18.00 uur, live muziek vanaf 20.00 uur. Entree: gratis!

Read more >
Singer-songwriter Jelske live bij POPEI
Singer-songwriter Jelske live bij POPEI 18-07-2016
POPEI presenteert elke zondag gratis live muziek van talentvolle singer-songwriters. Zondag 31 juli is het de beurt aan Jelske. Zij zal een aantal sets spelen in een intieme setting op het POPEI-terras tussen 15.00 en 17.00 uur. Bij slecht weer speelt ze in het gezellige café. Entree: gratis.

Read more >
Keywords : 
Het Eet Experiment in de Witte Dame
Het Eet Experiment in de Witte Dame 11-07-2016
Krijg je ook altijd te horen dat je niet mag spelen met je eten? Bij de Bibliotheek Eindhoven mag het wel! Kom woensdagmiddag 20 juli magische experimenten doen met eten en ontdek wat er allemaal mogelijk is. Het Eet Experiment is speciaal voor de jeugdleden van de Pink & Pienter bende!

Read more >
Crazy Robot workshop in de Bibliotheek Eindhoven
Crazy Robot workshop in de Bibliotheek Eindhoven 11-07-2016
Deze vakantie hoef je je niet te vervelen. Want in de Bibliotheek Eindhoven is er van alles te doen. Kom bijvoorbeeld zaterdag 23 juli je eigen robot maken! In de Witte Dame werden al eerder mini-robots gemaakt. Deze keer wordt het groter aangepakt!

Read more >
Je eigen toverspreukenboek
Je eigen toverspreukenboek 11-07-2016
Abracadabra! Wie zou niet graag willen kunnen toveren? Tijdens deze workshop kan je je even een echte tovenaar wanen. Want een beetje tovenaar heeft natuurlijk zijn eigen toverspreukenboek! In de zomervakantie bedenk je in de Bibliotheek Eindhoven je eigen spreuken en schrijf en teken je ze in je eigen boek.

Read more >
Slinger de zomer in de Bibliotheek: activiteit voor jong & oud!
Slinger de zomer in de Bibliotheek: activiteit voor jong & oud! 11-07-2016
Slinger de zomer in met de Tydmakerij! Tijdens deze vrolijke, zomerse ochtend maak je een eigen feestslinger. Met papier, washi-tape, stempels, stiften en nog heel veel meer knustelmateriaal. Verras jezelf op woensdagochtend 27 juli in de Bibliotheek Eindhoven.

Read more >
Keywords : 
Bibliotheek pioniert deze zomer met Atelier in de Wijk
Bibliotheek pioniert deze zomer met Atelier in de Wijk 11-07-2016
De Bibliotheek Eindhoven heeft een nieuw project voor kinderen: Atelier in de Wijk. Het Atelier is een plek waar kinderen tot 7 jaar kunnen komen leren met hun mond, ogen, neus, oren, handen, voeten, stem, instrument, gereedschap, gevoel en meer. Kortom: leren door zelf te experimenteren!

Read more >
Wie helpt mee om de schooltas terug te vinden
Wie helpt mee om de schooltas terug te vinden 07-06-2016
Pascal van der Voort: "Afgelopen vrijdag heb ik vanuit school naar huis de gymtas van mijn zoontje verloren. Toen ik bij thuiskomst erachter kwam ben ik direct de route naar school teruggefietst. Helaas bleek dat de tas reeds weg was en waarschijnlijk door iemand gevonden is."

Read more >
Next
Previous