×
 

Nieuws

Rss |
IFrame embed
Wij streven er naar om in de rubriek 'Nieuws' berichten te plaatsen die aansluiten bij onze doelstelling, nl.: het informeren van onze bewoners over alles dat betrekking heeft op Woenselse Heide en haar directe omgeving. U vindt hier o.a.: (actueel) nieuws, mededelingen, wist u datjes, etc. Zo nu en dan 'schonen' we het 'oude' nieuws op en verplaatsen we naar de rubriek: 'Archief'. Heeft u 'nieuws' dat aansluit en wilt u dat delen? Stuur uw post dan door naar: Miekevoll@gmail.com ____________________________________________________________________________________
Groep 8-leerlingen kunnen nu al kennismaken met het Frits!
Groep 8-leerlingen kunnen nu al kennismaken met het Frits! 23-10-2019
Voor groep 8-leerlingen organiseert Frits Philips lyceum-mavo diverse activiteiten om alvast kennis te kunnen maken met het voortgezet onderwijs in het algemeen het Frits Philips in het bijzonder.
Read more >
Lezing  over “ons ” imponerende heelal en zonnestelsel Pieter Eiffhuis
Lezing over “ons ” imponerende heelal en zonnestelsel Pieter Eiffhuis 23-10-2019
A.s vrijdag 25 oktober  is het weer zover; dan geeft Martien van Hout  voor de 3e keer een fantastische lezing over “ons ” imponerende heelal en zonnestelsel. Niet dat daar iets nieuws onder de zon is  maar ongetwijfeld zal Martien met zijn onnavolgbare, humoristische voordracht en een totaal ander verhaal de vele intrigerende facetten van het heelal en zonnestelsel belichten, de bezoekers met zijn vertellingen boeien.
Read more >
Overdag sporten op eigen niveau?
Overdag sporten op eigen niveau? 19-10-2019
Hallo buurtbewoners, ik ben Marjan van Deursen. Door complicaties tijdens een operatie ben ik rolstoel afhankelijk geworden. Tijdens mijn revalidatie heb ik ontdekt hoe fijn het is om te kunnen sporten, zeker als je denkt dat je dit niet meer kunt! Ik ben daarom bezig met de organisatie van een sportclub voor mensen die wegens een beperking niet met een gewone sportclub mee kunnen.
Read more >
Flyer speculaaspoppenactie Woenselse Heide
Flyer speculaaspoppenactie Woenselse Heide 14-10-2019
Speculaaspoppen actie voor AED's Woenselse Heide. Deze flyer is inmiddels ook huis aan huis bezorgd in de wijk.
Read more >
Wijkinfo  herinrichting van de Grebbeberglaan en Baronielaan
Wijkinfo herinrichting van de Grebbeberglaan en Baronielaan 14-10-2019
Hierbij ontvangt u de uitnodiging om aanwezig te zijn bij de presentatie van het voorlopig ontwerp voor de herinrichting van de Grebbeberglaan en Baronielaan en het opnieuw bestraten van de Hettenheuvellaan. De uitnodiging wordt deze week bezorgd bij de direct belanghebbenden in de betreffende straten.
Read more >
Kolderfest Heidehonk - Carnavalsvereniging de Kolderstralen
Kolderfest Heidehonk - Carnavalsvereniging de Kolderstralen 08-10-2019
Scootmobiel opfriscursus in Woensel Noord
Scootmobiel opfriscursus in Woensel Noord 06-10-2019
Rijden met een scootmobiel. Het is niet voor iedereen gemakkelijk. Het verkeer wordt steeds drukker en niet elke gebruiker kent de verkeersregels voor een scootmobiel even goed. Toch moet iedereen op een veilige manier in het verkeer kunnen deelnemen! Daarom organiseert Stichting Platform Gehandicaptenbeleid Eindhoven samen met stichting Achtse Barrier voor Elkaar (ABvE) een korte ‘Scootmobiel Opfriscursus’ speciaal voor scootmobielgebruikers in Woensel Noord.
Read more >
Project “Jouw Licht op 040” stopt
Project “Jouw Licht op 040” stopt 06-10-2019
Het project Jouw Licht Op 040 stopt per 1 december. De gemeente Eindhoven en het Consortium Signify/Heijmans hebben dit samen besloten. Ondanks de inzet van alle partijen en de nodige investeringen in tijd en geld, is gebleken dat de verwachte resultaten achterblijven.
Read more >
Kinderdisco 18 oktober gaat niet door- Maar wel halloweenkinderdisco op 1 november
Kinderdisco 18 oktober gaat niet door- Maar wel halloweenkinderdisco op 1 november 23-10-2019
De kinderdisco in de herfstvakantie op 18 oktober komt te vervallen, maar daarvoor in de plaats komt er een halloweendisco voor de kinderen op 1 november. De kinderen mogen deze avond verkleed komen discodansen.
Read more >
Lokaal +
Lokaal + 21-09-2019
Activiteitenlijst en nieuwsbrief
Read more >
VOGELSHOW 80-jarige Eerste Eindhovense Vogelvereniging DE KLEURKANARIE
VOGELSHOW 80-jarige Eerste Eindhovense Vogelvereniging DE KLEURKANARIE 14-10-2019
Van vrijdagavond 25 oktober t/m zondag 27 oktober (vrijdag 20-22 uur, zaterdag 10-18 uur, zondag 10-16 uur) organiseert onze vogelvereniging de Kleurkanarie een grote vogeltentoonstelling in samenwerking met diverse andere verenigingen uit de regio. Dit jaar is ook haar 80-jarig jubileum.
Read more >
24 Oktober : 5 jarig bestaan van het  Repair Cafe  Blixembosch.
24 Oktober : 5 jarig bestaan van het Repair Cafe Blixembosch. 02-09-2019
Gezien de groeiende belangstelling denken wij dat we gedurende de laatste 5 jaar duidelijk in een behoefte voorzien. Daarom is het tijd om ons eerste lustrum te vieren. We doen dat op 24 oktober vanaf 13:00 uur, iedereen is dan welkom in het VTA om dit heuglijke feit met ons te vieren. We hebben een drankje , een hapje en een kort officieel moment. En na 14:00 uur gaan we gewoon weer met z’n allen aan de slag met het normale reparatie werk.
Read more >
Gele buurtflyer augustus 2019
Gele buurtflyer augustus 2019 19-08-2019
U heeft hem al ontvangen of hij ligt binnenkort in uw brievenbus, de gele buurtflyer. Hier kunt u hem digitaal nog eens nalezen.
Read more >
Scootmobielclub on tour
Scootmobielclub on tour 11-04-2019
Jaarprogramma Beautiful Connection
Jaarprogramma Beautiful Connection 18-03-2019
Het volledige jaarprogramma van Beatiful Connection is bekend. Kijk hier voor alle activiteiten die gepland staan voor 2019.
Read more >
24 Maart 2018 Dringend gezocht! Buurtpreventen voor onze wijk
24 Maart 2018 Dringend gezocht! Buurtpreventen voor onze wijk 05-04-2018
Als je je opgeeft voor mee te lopen in het Buurt Preventie Team (BPT) krijg je / en is deze -over 2 avonden verdeelde- cursus gratis. Zie foto's. Gemaakt door Bert van Herk, met toestemming van de deelnemers.
Read more >
7 December 2017 Download de Woenselse Heide Wijkwebsite App!
7 December 2017 Download de Woenselse Heide Wijkwebsite App! 07-12-2017
Sinds deze week biedt OnsPlatform een app aan voor mobiele telefoons en tablets. Met deze app is het erg gemakkelijk om uw community (wijk-)website(s) te bezoeken. Start de app, log in en kies uw community!
Read more >
Juni 2016 Wat is Buurtpreventie nu eigenlijk?
Juni 2016 Wat is Buurtpreventie nu eigenlijk? 13-07-2016
In onderstaand filmpje krijgt u een beeld over Buurtpreventie in diverse wijken van Eindhoven. In Woenselse Heide is de Buurtpreventie niet alleen actief als Buurtwacht, maar is zij tevens de organisator van verschillende andere (leuke) wijkgerichte activiteiten.
Read more >
Teveel post?
Teveel post? 22-05-2017
Heeft u zich voor deze community geregistreerd en ontvangt u van ons teveel post?
Read more >
Heeft u wijknieuws of een leuk verhaal?
Heeft u wijknieuws of een leuk verhaal? 16-06-2016
Om deze wijkcommunity levendig en actueel te houden nodigen wij u van harte uit om uw nieuws, activiteit, berichtje, verhaal of foto's met de wijk te delen.
Read more >