×
 

Archief

Rss | Archive |
IFrame embed
Hier kunt u alle oudere berichten terug vinden.
 GLOW op SALTO-school de Ontmoeting
GLOW op SALTO-school de Ontmoeting 22-11-2019
Annemijn uit groep 6/7C vertelt over hun deelmame aan GLOW.
Read more >
Bewonersbrief fase 3 en 4a herinrichting Veluwelaan v.a. 26 november 2019
Bewonersbrief fase 3 en 4a herinrichting Veluwelaan v.a. 26 november 2019 22-11-2019
Breed buurtoverleg
Breed buurtoverleg 22-11-2019
Breed Buurtoverleg Woenselse Heide is een maandelijks overleg waaraan zowel bewoners als professionals uit de buurt deelnemen: bewoners, bewonersorganisaties, buurthuis Heidehonk, gemeente, Politie (de wijkagent), scholen, zorg- en welzijnsorganisaties, woningcorporaties, etc. In het overleg bespreken we signalen, vragen en klachten uit de buurt en stemmen we acties op elkaar af. Zo kunnen we vanuit samenwerking de leefbaarheid van de buurt verbeteren. Bewoners spelen daarin uiteraard een belangrijke rol. Ook u bent welkom om aan te schuiven!
Read more >
Lokaal +
Lokaal + 22-11-2019
Activiteitenlijst en nieuwsbrief december
Read more >
De voetjes van de vloer in het Pieter Eiffhuis
De voetjes van de vloer in het Pieter Eiffhuis 06-11-2019
Gele buurtflyer oktober 2019
Gele buurtflyer oktober 2019 04-11-2019
Wijkinfo werkzaamheden Meijerijlaan
Wijkinfo werkzaamheden Meijerijlaan 04-11-2019
EHBO cursus Rode Kruis Brabant Zuidoost
EHBO cursus Rode Kruis Brabant Zuidoost 31-10-2019
Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar bij de drie daagse EHBO cursus.
Read more >
Drempels Meijerijlaan
Drempels Meijerijlaan 31-10-2019
De rijbaan van fase 2 is er gisteren zo goed als helemaal ingelegd. Zoals u misschien wel gezien hebt is de rijbaan er met een machine ingelegd en is het met deze machine helaas niet mogelijk om er ook een drempel mee aan te leggen. Deze leggen wij op de aangegeven locaties weer terug aan.
Read more >
Hulp gezocht
Hulp gezocht 28-10-2019
Wie kan er op zaterdag 9 november komen helpen? Van 17.00 tot 20.00 kunnen we heel goed hulp gebruiken bij het verkopen van speculaaspoppen in een marktkraam voor de Jumbo Nederlandplein. Deze speculaaspoppen worden verkocht om geld in te zamelen voor de AED's in onze wijk. Wie kan er 3 uurtjes van zijn tijd missen om deze zaterdag te helpen? Je staat er met zijn tweeën, dus je hoeft het niet alleen te doen. Graag reactie naar miekevoll@gmail.com
Read more >
Lokaal +
Lokaal + 27-10-2019
Activiteitenlijst en nieuwsbrief november
Read more >
Lezing  over “ons ” imponerende heelal en zonnestelsel Pieter Eiffhuis
Lezing over “ons ” imponerende heelal en zonnestelsel Pieter Eiffhuis 23-10-2019
A.s vrijdag 25 oktober  is het weer zover; dan geeft Martien van Hout  voor de 3e keer een fantastische lezing over “ons ” imponerende heelal en zonnestelsel. Niet dat daar iets nieuws onder de zon is  maar ongetwijfeld zal Martien met zijn onnavolgbare, humoristische voordracht en een totaal ander verhaal de vele intrigerende facetten van het heelal en zonnestelsel belichten, de bezoekers met zijn vertellingen boeien.
Read more >
Groep 8-leerlingen kunnen nu al kennismaken met het Frits!
Groep 8-leerlingen kunnen nu al kennismaken met het Frits! 23-10-2019
Voor groep 8-leerlingen organiseert Frits Philips lyceum-mavo diverse activiteiten om alvast kennis te kunnen maken met het voortgezet onderwijs in het algemeen het Frits Philips in het bijzonder.
Read more >
Overdag sporten op eigen niveau?
Overdag sporten op eigen niveau? 19-10-2019
Hallo buurtbewoners, ik ben Marjan van Deursen. Door complicaties tijdens een operatie ben ik rolstoel afhankelijk geworden. Tijdens mijn revalidatie heb ik ontdekt hoe fijn het is om te kunnen sporten, zeker als je denkt dat je dit niet meer kunt! Ik ben daarom bezig met de organisatie van een sportclub voor mensen die wegens een beperking niet met een gewone sportclub mee kunnen.
Read more >
Wijkinfo  herinrichting van de Grebbeberglaan en Baronielaan
Wijkinfo herinrichting van de Grebbeberglaan en Baronielaan 14-10-2019
Hierbij ontvangt u de uitnodiging om aanwezig te zijn bij de presentatie van het voorlopig ontwerp voor de herinrichting van de Grebbeberglaan en Baronielaan en het opnieuw bestraten van de Hettenheuvellaan. De uitnodiging wordt deze week bezorgd bij de direct belanghebbenden in de betreffende straten.
Read more >
VOGELSHOW 80-jarige Eerste Eindhovense Vogelvereniging DE KLEURKANARIE
VOGELSHOW 80-jarige Eerste Eindhovense Vogelvereniging DE KLEURKANARIE 14-10-2019
Van vrijdagavond 25 oktober t/m zondag 27 oktober (vrijdag 20-22 uur, zaterdag 10-18 uur, zondag 10-16 uur) organiseert onze vogelvereniging de Kleurkanarie een grote vogeltentoonstelling in samenwerking met diverse andere verenigingen uit de regio. Dit jaar is ook haar 80-jarig jubileum.
Read more >
Kolderfest Heidehonk - Carnavalsvereniging de Kolderstralen
Kolderfest Heidehonk - Carnavalsvereniging de Kolderstralen 08-10-2019
Scootmobiel opfriscursus in Woensel Noord
Scootmobiel opfriscursus in Woensel Noord 06-10-2019
Rijden met een scootmobiel. Het is niet voor iedereen gemakkelijk. Het verkeer wordt steeds drukker en niet elke gebruiker kent de verkeersregels voor een scootmobiel even goed. Toch moet iedereen op een veilige manier in het verkeer kunnen deelnemen! Daarom organiseert Stichting Platform Gehandicaptenbeleid Eindhoven samen met stichting Achtse Barrier voor Elkaar (ABvE) een korte ‘Scootmobiel Opfriscursus’ speciaal voor scootmobielgebruikers in Woensel Noord.
Read more >
Project “Jouw Licht op 040” stopt
Project “Jouw Licht op 040” stopt 06-10-2019
Het project Jouw Licht Op 040 stopt per 1 december. De gemeente Eindhoven en het Consortium Signify/Heijmans hebben dit samen besloten. Ondanks de inzet van alle partijen en de nodige investeringen in tijd en geld, is gebleken dat de verwachte resultaten achterblijven.
Read more >
Snoephuizen gezocht voor Halloween - Doet u ook mee?
Snoephuizen gezocht voor Halloween - Doet u ook mee? 06-10-2019
31 oktober is het weer Halloween🎃 en kunnen de kinderen in de wijk weer gaan Trick or Treaten. Daarvoor wordt er gezocht naar snoephuizen.
Read more >
Cursus in balans - Blijf fit
Cursus in balans - Blijf fit 02-10-2019
Nieuw in Heidehonk - Workshops - Atelier Allerlei/ AFGELAST
Nieuw in Heidehonk - Workshops - Atelier Allerlei/ AFGELAST 30-09-2019
Alle workshops zijn inclusief materialen.Wij zorgen voor een lekker kopje koffie of thee met natuurlijk iets lekkers erbij want daar houden we zelf ook erg van. Wij zijn flexibel. Wil je iets anders maken tijdens een van de workshops, alles is bespreekbaar. Workshops gaan door bij minimaal 8 personen.
Read more >
Burendag 29 september- poster toegevoegd
Burendag 29 september- poster toegevoegd 25-09-2019
Op Burendag willen wij zoveel mogelijk buren met elkaar in contact brengen. Waarom? Omdat onze buurt leuker, socialer en veiliger wordt als buren elkaar ontmoeten en zich samen inzetten voor de buurt. Dat willen we graag samen met onze buren doen!
Read more >
Kraakwagen actie  28 september 10.00-13.30 uur
Kraakwagen actie 28 september 10.00-13.30 uur 25-09-2019
A.s zaterdag is er een kraakwagenactie bij het Heidehonk. Geen puin, autobanden, wit– en bruingoed (koelkast, diepvries, tv) chemisch afval of accu’s. Kringloopwinkel de Grootste Bazaar zal aanwezig zijn om te voorkomen dat nog bruikbare spullen weg gegooid worden. 
Read more >
't Peelgruupke in Pieter Eiffhuis
't Peelgruupke in Pieter Eiffhuis 21-09-2019
Lokaal +
Lokaal + 21-09-2019
Activiteitenlijst en nieuwsbrief
Read more >
Fijn sporten ondanks een lichamelijke beperking
Fijn sporten ondanks een lichamelijke beperking 21-09-2019
Hallo buurtbewoners, ik ben Marjan van Deursen en ik ben 46 jaar. Ik ben door complicatie tijdens een heup-operatie 3 jaar geleden rolstoel afhankelijk geworden. Ik heb afgelopen jaar gerevalideerd op revalidatie centrum Blixembosch en heb daar het aangepast sporten ontdekt. Ik ben hier zo enthousiast door geworden dat ik er graag meer mee wil doen! Ik ben daarom bezig met de oprichting van een laagdrempelige sportclub voor mensen met een lichamelijke beperking tussen (ongeveer) 25 en 65 jaar. Ik ben op zoek naar deelnemers en vrijwilligers die me kunnen helpen!  
Read more >
Kom maar op met je initiatief
Kom maar op met je initiatief 17-09-2019
Heb jij een idee waarmee je Eindhoven mooier en socialer maakt? En kun je daar hulp bij gebruiken? Dan helpt de gemeente je graag verder.
Read more >
WOONopoly: Een nieuwe game die zowel spannend als leerzaam is
WOONopoly: Een nieuwe game die zowel spannend als leerzaam is 16-09-2019
Hee, dat is leuk: een computerspel dat leuk is om te spelen én waar je nog veel van opsteekt ook. Alles wat met huren te maken heeft komt voorbij in WOONopoly, een game die bedacht en ontwikkeld is door Stichting Huurdersvertegenwoordiging Woonbedrijf.
Jumpsessie voor moeders
Jumpsessie voor moeders 13-09-2019
Op dinsdag 1 oktober van 10.00-12.00 uur organiseren we een Jumpsessie in het Heidehonk speciaal voor moeders.
Read more >
Wijkinfo werkzaamheden Veluwelaan
Wijkinfo werkzaamheden Veluwelaan 13-09-2019
Rode Kruis folder: Goed voorbereid
Rode Kruis folder: Goed voorbereid 13-09-2019
Stel je eens voor, er breekt brand uit in je huis en je hebt maar één minuut de tijd om spullen bijeen te rapen die je denkt nodig te hebben. Grote kans dat je belangrijke zaken vergeet, of dat je zo snel niet denkt aan informatie als telefoonnummers of gegevens van je nutsvoorzieningen of verzekeringen.
Read more >
Seniorendag 30 september
Seniorendag 30 september 12-09-2019
Stichting Buurtpreventie Woenselse Heide organiseert samen met verschillende organisaties voor senioren een gezellige en informatieve middag met als thema: Veilig en prettig zelfstandig wonen
Read more >
Breakdance workshop Jagershoef
Breakdance workshop Jagershoef 08-09-2019
In het wijkgebouw Jagershoef wordt een brakedance workshop gehouden. Kinderen kunnen a.s. vrijdag 13 september nog instromen. Geef je dus snel op!
Read more >
Nieuwe directrice basisschool de Ontmoeting
Nieuwe directrice basisschool de Ontmoeting 06-09-2019
Sinds maart heeft de Ontmoeting een nieuwe directrice. Zij stelt zich hier voor.
Read more >
24 Oktober : 5 jarig bestaan van het  Repair Cafe  Blixembosch.
24 Oktober : 5 jarig bestaan van het Repair Cafe Blixembosch. 02-09-2019
Gezien de groeiende belangstelling denken wij dat we gedurende de laatste 5 jaar duidelijk in een behoefte voorzien. Daarom is het tijd om ons eerste lustrum te vieren. We doen dat op 24 oktober vanaf 13:00 uur, iedereen is dan welkom in het VTA om dit heuglijke feit met ons te vieren. We hebben een drankje , een hapje en een kort officieel moment. En na 14:00 uur gaan we gewoon weer met z’n allen aan de slag met het normale reparatie werk.
Read more >
Grofvuil opruimdag Prinsenjacht
Grofvuil opruimdag Prinsenjacht 02-09-2019
Straffeloos grofvuil dumpen? Jazeker! Sterker nog…………………….je wordt er bij deze zelfs toe uitgenodigd!
Read more >
Vanaf mei 2014 Frituurvet en bakolie inleveren. Vanaf juli 2019 gestopt ivm brandgevaar.
Vanaf mei 2014 Frituurvet en bakolie inleveren. Vanaf juli 2019 gestopt ivm brandgevaar. 28-08-2019
Vanaf nu kunt u GEEN gebruikt frituurvet en of bakolie inleveren bij wijkcentrum Heidehonk. Lees verder...
Read more >
Welkom bij de Eerdbrand
Welkom bij de Eerdbrand 27-08-2019
Informatiebijeenkomst “Power, Veerkracht op Leeftijd”.
Informatiebijeenkomst “Power, Veerkracht op Leeftijd”. 22-08-2019
Een bijzonder aanbod voor alle 55-plussers: een informatiebijeenkomst “Power, Veerkracht op Leeftijd”. Donderdag 17 oktober van 14.00-15.30 uur. POWER is een landelijk project voor senioren die willen investeren in persoonlijke groei, sociale netwerken en zinvolle activiteiten. Een belangrijk uitgangspunt daarbij is het behouden en versterken van veerkracht en zelfstandigheid.
Read more >
Nieuwe directrice basisschool de Schelp
Nieuwe directrice basisschool de Schelp 22-08-2019
Dit schooljaar is er een nieuwe directrice gestart op basisschool de Schelp. Zij stelt zich aan u voor.
Read more >
Hulp gezocht voor 28 september bij Heidehonk
Hulp gezocht voor 28 september bij Heidehonk 22-08-2019
Beste buurtgenoten. Zoals jullie wellicht weten hebben wij als wijkcentrum groen licht gekregen van de gemeente en mogen de komende vijf jaar nog open blijven. Als onderdeel van de renovatie moeten we ook onze achtertuin opknappen. We willen er heel graag een tuin van maken waar alle buurtbewoners plezier van hebben. Daar hebben we echter jullie hulp bij nodig!
Read more >
Gele buurtflyer augustus 2019
Gele buurtflyer augustus 2019 19-08-2019
U heeft hem al ontvangen of hij ligt binnenkort in uw brievenbus, de gele buurtflyer. Hier kunt u hem digitaal nog eens nalezen.
Read more >
Bewonersbrief werkzaamheden Meierijlaan
Bewonersbrief werkzaamheden Meierijlaan 17-08-2019
Zie bijlagen, al worden deze nog aangepast: start 26 augustus ipv 2 sept
Read more >
Werkzaamheden Meijerijlaan
Werkzaamheden Meijerijlaan 16-08-2019
Voor wat betreft de werkzaamheden aan de Meierijlaan heeft de gemeente zojuist meegedeeld dat de werkzaamheden starten op 26 augustus. De parkeerplaatsen voor de nieuwe woningen aan de Meierijlaan en Ellertsveldlaan/ Huizingalaan blijven beschikbaar. De garages aan de Meierijlaan zijn niet bereikbaar. De inrit/ uitrit Oldambtstraat blijft open.(dus bord bij de peellandlaan klopt niet). Er wordt gestart vanaf splitsing Sallandlaan. Wijkinfo wordt volgende week bij de aangaande huizen bezorgd.
Read more >
Nieuwe Mental Health First Aid  cursussen (gratis)
Nieuwe Mental Health First Aid cursussen (gratis) 14-08-2019
Vanaf september worden er weer nieuwe Mental Health First Aid (MHFA) cursussen aangeboden. We breiden uit van Gestel naar heel Eindhoven, wat betekent dat alle inwoners, ondernemers en werknemers in Eindhoven deel kunnen nemen aan deze cursus! Ken je mensen die de cursus graag willen volgen? Of sleutelfiguren (bijvoorbeeld vrijwilligers, huisartsen, collega’s of buurtpreventieteams) die weer mensen kennen die geïnteresseerd zijn in de cursus?
Read more >
Nieuwe vrijwilligers Preventieteam Eindhoven gezocht!!
Nieuwe vrijwilligers Preventieteam Eindhoven gezocht!! 11-08-2019
Het Preventieteam is een team van vrijwilligers dat ingezet wordt om voorlichting te geven over diverse onderwerpen die te maken hebben met veiligheid en leefbaarheid in onze stad. De specialisatie van het Preventieteam (dat werkt vanuit de BuurTent) ligt in het verzorgen van voorlichting in het kader van inbraakpreventie dan wel buurtpreventie.
Read more >
111111Zomerfeest Pieter Eiffhuis zaterdag 10 augustus
111111Zomerfeest Pieter Eiffhuis zaterdag 10 augustus 11-08-2019
Zaterdagavond 10 augustus presenteert Chris in grand café de Hortus  van het Pieter Eiffhuis ook dit jaar zijn zomerfeest. Zie voor informatie de bijlage. We vinden ’t leuk je volgende week zaterdag te ontmoeten.
Read more >
Nieuws van de gemeente Eindhoven betreffende afval Nederlandplein
Nieuws van de gemeente Eindhoven betreffende afval Nederlandplein 09-08-2019
Nederlandplein is een van de locaties die is bestempeld als hotspot (locaties waar veelvuldig vervuiling plaatsvindt). Dit betekent dat op dit moment al extra geruimd wordt en zelfs preventief door Cure wordt gereden en gecontroleerd op bijzet. De 4 kunststof containers aan het Nederlandplein worden 3 keer per week door Cure geleegd. Dit is ruim toereikend wanneer we kijken naar het aanbod.
Read more >
Werkzaamheden Meijerijlaan
Werkzaamheden Meijerijlaan 06-08-2019
Collecte Dierenbescherming collectanten gezocht
Collecte Dierenbescherming collectanten gezocht 01-08-2019
28 september t/m 5 oktober vindt de collecte voor de dierenbescherming plaats. Hebt u een paar uurtjes tijd om te helpen? Er worden nog collectanten gezocht voor onze wijk.
Read more >
Boomvervanging Rode Kruislaan
Boomvervanging Rode Kruislaan 11-07-2019
Er is weer een nieuwe wijkinfo verspreid betreffende de bomen aan de Rode Kruislaan
Read more >
Opletten! Bericht politie
Opletten! Bericht politie 11-07-2019
Onze wijkagent werd gebeld door een bewoner van de Walcherenlaan die bij een 4-tal woningen in de straat een visitekaartje had aangetroffen van een beveiligingsbedrijf uit Amsterdam. Dit visitekaartje zat tussen de deur en deurstijl geklemd. (Makkelijk zichtbaar dus of er iemand thuis is als je de dag erop komt).
Read more >
Lokaal +
Lokaal + 01-07-2019
activiteitenlijst augustus / september
Read more >
Naailes in het Heidehonk
Naailes in het Heidehonk 16-06-2019
Een gediplomeerde lerares wil naailes gaan verzorgen voor bewoners uit Woenselse Heide. Hier zal een kleine vergoeding voor gevraagd worden.
Read more >
Straatspeeldag afgelast
Straatspeeldag afgelast 12-06-2019
Vanwege de regen is de straatspeeldag in Woenselse Heide helaas afgelast. De springkussens en andere speeltoestellen blijven nat na elke regenbui en zijn dan nauwelijks te gebruiken. We vinden het erg jammer en hopen op uw begrip. Volgend jaar gaan we weer uit van mooi weer!
Read more >
Luisterconcert van ensemble SIRIN uit Nuenen op tweede pinksterdag
Luisterconcert van ensemble SIRIN uit Nuenen op tweede pinksterdag 09-06-2019
Bij Vitalis woonzorg groep, Pieter Eiffhuis
Read more >
Lokaal +
Lokaal + 07-06-2019
Volgende week gaat de actieve middag niet door. Samen met de studenten en aanwezige gasten hebben we besloten om nog eens ‘schuif een aan’ te organiseren. Samen met studenten lunchen, leuke gesprekken voeren en vooral lekker eten. Bel even 040-2695727 als je mee komt eten.
Read more >
Jammie High Tea 24 juni
Jammie High Tea 24 juni 05-06-2019
Jammie!!! Een overheerlijke high tea in het prachtige Henri Dunantpark. Gezellig kletsen onder het genot van allerlei lekkers. Op maandag 24 juni van 11.30-14u.
Read more >
12 juni straatvoetbaltoernooi
12 juni straatvoetbaltoernooi 05-06-2019
Volgende week 12 juni is er een straatvoetbaltoernooi tijdens de straatspeeldag aan de Veluwelaan. Aanmelden hiervoor is nog mogelijk, zie de poster voor meer informatie.
Read more >
Pop-up Eindhoven Doet in Winkelcentrum Woensel XL
Pop-up Eindhoven Doet in Winkelcentrum Woensel XL 03-06-2019
Vanaf woensdag 3 juli vind je het pop-up kantoor van Eindhoven Doet bij ‘Expeditie E’ - de Bibliotheek Eindhoven in winkelcentrum Woensel XL.
Read more >
Spelletjesavond in het Heidehonk 6 juni
Spelletjesavond in het Heidehonk 6 juni 29-05-2019
Iedereen is welkom deze avond om spelletjes te komen spelen. Er zijn al spellen aanwezig bij het Heidehonk, maar je mag natuurlijk ook je eigen favoriete spel mee nemen.
Read more >
Creaclub Woensel, elke donderdagavond!
Creaclub Woensel, elke donderdagavond! 29-05-2019
Hallo dames van Woensel! Wij zijn een leuke en gezellige club die nog nieuwe leden zoekt om met elkaar creatief te zijn met textiel. Dat kan op allerlei manieren, bijvoorbeeld op de naaimachine, breien, haken, bedazzlen, etc.
Read more >
Lokaal +
Lokaal + 24-05-2019
Voor de laatste keer in dit schooljaar, de activiteitenlijst. We hebben een nieuwe opzet gemaakt. Bestaande activiteiten hebben een andere naam gekregen. Een speciale intekenlijst zodat de activiteitenlijst op de koelkast kan blijven hangen. Een frisse wind. Welkom bij de activiteiten van Lokaal+
Read more >
Vervanging bomen Rode Kruislaan
Vervanging bomen Rode Kruislaan 24-05-2019
Aanleiding voor het project is de zichtbaar slechte conditie van een groot deel van de bomen. Het gaat hierbij om essen die aangetast zijn door essensterfte. Bovendien is er sprake van te krappe en schrale groeiplaatsen. Herstel van de bomen is niet meer te verwachten. Een groot deel wordt dan ook gekapt en vervangen.
Wijkleerbedrijf Lokaal +
Wijkleerbedrijf Lokaal + 16-05-2019
Dit staat volgende week woensdag 22 mei op de agenda van het Breed Buurtoverleg. Een interessant project voor de bewoners van Woenselse Heide.
Read more >
Meld je nu aan voor de Somertijd Reanimatiedag
Meld je nu aan voor de Somertijd Reanimatiedag 13-05-2019
Rob van Someren doet het wéér… Op 25 mei wordt voor de tweede keer de Somertijd Reanimatiedag georganiseerd! Op meer dan twintig locaties door heel Nederland kun jij gratis de basis van reanimatie leren. Door een uur te geven, red je een leven. Meegedaan? Meld je dan aan bij harslag.nu en wordt burgerhulpverlener!
Inloopavond bewoners Rode Kruislaan betreft bomenvervanging
Inloopavond bewoners Rode Kruislaan betreft bomenvervanging 13-05-2019
Op maandag 20 Mei is er tussen 17.00 en 19.30 een inloopavond in het Heidehonk voor de bewoners van de Rode Kruislaan.
Read more >
12 juni Straatvoetbal toernooi
12 juni Straatvoetbal toernooi 13-05-2019
Op woensdag 12 juni is het zo ver! Dan vindt er een straatvoetbaltoernooi plaats, dit toernooi is onderdeel van de straatspeeldag in Woenselse Heide. Dit toernooi zal plaatsvinden van 13:00u tot 16:00u op het verharde stuk op het Veluwelaanveld. Het toernooi is voor basisschoolkinderen van groep 4 tot en met groep 8.
Read more >
Buurt in bloei
Buurt in bloei 09-05-2019
Ontdek jouw talent en kom tot bloei! Buurt in Bloei is een iniatiatief van Wij Eindhoven om mensen te stimuleren zich in te zetten voor zich zelf, de ander, en de stad. Dat doen we omdat we willen dat iedere inwoner mee kan doen in zijn of haar buurt. Dat is onze missie.
Read more >
Wervelend Woensel 23 juni 2019 Programma en posters
Wervelend Woensel 23 juni 2019 Programma en posters 06-05-2019
Een oergezellig, aansprekend en spraakmakend feest voor jullie!! Wervelend Woensel; een buurtfeest dat tot stand komt in nauwe en plezierige samenwerking met alle omliggende wijken. Ook dit jaar willen we het mooie, groene Henri Dunantpark weer veranderen tot heerlijk buurtfeest. Lekker eten en drinken uit alle windstreken en genieten van allerlei muziek. Op het veld worden uiteenlopende activiteiten gepresenteerd en gedemonstreerd. De speelgoed-mini-markt is er ook weer. We hopen op een publiek dat straalt en vrijwilligers die genieten!
Read more >
Oertoernooi Rugby
Oertoernooi Rugby 02-05-2019
Dit jaar bestaat RCE 90 jaar en dat gaan wij vieren. De festiviteiten rondom dit jubileum worden afgetrapt met het Open Eindhovense Rugbytoernooi op 25 mei 2019. Dit familietoernooi wordt al meer dan 25 jaar georganiseerd door RCE en is vijf jaar geleden omgedoopt naar het OER-toernooi. Het OER-toernooi wordt gespeeld op kleinere velden met aangepaste regels, zo mag er niet getackeld worden maar is het aanraken op de heupen van de tegenstander al genoeg. Dit met verschillende andere aanpassingen maken dit toernooi toegankelijk voor de gehele familie.
Read more >
Werkzaamheden Effertveldstraat, Vaalserbergweg, Pietersbergweg
Werkzaamheden Effertveldstraat, Vaalserbergweg, Pietersbergweg 30-04-2019
Toegevoegd op 30-4-2019 Fase tekening
Read more >
Foto's paasactiviteit 20 april 2019 in het Heidehonk
Foto's paasactiviteit 20 april 2019 in het Heidehonk 22-04-2019
Waarom iedereen zou moeten leren reanimeren
Waarom iedereen zou moeten leren reanimeren 21-04-2019
Zes minuten maken het verschil. Bijna iedereen kent wel iemand die een hartstilstand heeft gehad. Als het je overkomt, is het te hopen dat er iemand in de buurt is die weet hoe hij of zij moet handelen. Want die eerste zes minuten zijn cruciaal… Een pleidooi om het ook te leren!
Read more >
Heidehonk krijgt waarderingssubsidie van de Gemeente Eindhoven
Heidehonk krijgt waarderingssubsidie van de Gemeente Eindhoven 21-04-2019
Waardering van de gemeente! Om Trots op te zijn . Wijkcentrum Heidehonk heeft het afgelopen anderhalf jaar een totale transformatie doorgemaakt. Met hulp van gemotiveerde vrijwilligers die ons wijkcentrum een warm hart toedragen, is er heel hard gewerkt in en om het gebouw. Er is opgeknapt, aangepakt, geregeld, overlegd en er zijn weer heel veel activiteiten in het Heidehonk.
Read more >
SPOON
SPOON 19-04-2019
SPOON Eindhoven helpt u om te blijven sporten! Wilt u gezellig met ons meesporten en fit blijven? Schrijf u in voor onze wekelijkse sportactiviteit.
Read more >
Vitalis woonzorg groep, Pieter Eiffhuis,
Vitalis woonzorg groep, Pieter Eiffhuis, 14-04-2019
Activiteiten programma
Read more >
Bomenvervanging Rode Kruislaan
Bomenvervanging Rode Kruislaan 11-04-2019
Momenteel stelt de gemeente een Voorlopig Ontwerp op voor de boomvervanging in de Rode Kruislaan. Gezien de slechte conditie van het merendeel van de bomen in de straat zal een groot deel vervangen worden voor andere boomsoorten.
Read more >
Scootmobielclub on tour
Scootmobielclub on tour 11-04-2019
Lokaal +
Lokaal + 11-04-2019
Nieuwsbrief en activiteitenprogramma van de maand mei
Read more >
Expeditie E
Expeditie E 11-04-2019
Afgelopen woensdag openden in Winkelcentrum Woensel de deuren van het nieuwe Expeditie E! Hier kun je een goed (jeugd)boek lenen, de laatste krant of het nieuwste tijdschrift lezen, en met een fijn gesprek een heerlijke kop koffie drinken. Binnenkort kun je bij Expeditie E ook naar interessante lezingen en workshops voor jong en oud. We nodigen je van harte uit een kijkje te komen nemen!
Read more >
Onderhoud ring Jagershoef
Onderhoud ring Jagershoef 11-04-2019
In opdracht van de gemeente Eindhoven gaat Heijmans Infra op woensdag 17 april 2019 om 9.00 uur starten met de werkzaamheden voor fase 10, de Koning Arthurlaan tussen de Kapitein Pulverstraat en Klaartje Donzestraat. Deze fase duurt ca. 5 weken. Doorgaand verkeer vanaf de Huizingalaan over de Ferdinand Huyckstraat richting Koning Arthurlaan is dan weer mogelijk (als alles volgens planning verloopt).
Read more >
Informatieavond Ellertsveldstraat, Vaalserbergweg en Pietersbergweg
Informatieavond Ellertsveldstraat, Vaalserbergweg en Pietersbergweg 07-04-2019
In opdracht van de Gemeente Eindhoven begint gebr. Remmits B.V. op 23 april 2019 met de werkzaamheden aan de Ellertsveldstraat, Vaalserbergweg en Pietersbergweg. Om u te informeren over de werkzaamheden is er een informatiebijeenkomst.
Read more >
Circus in het Henri Dunantpark
Circus in het Henri Dunantpark 06-04-2019
Circus Bolalou is in het Henri Dunantpark. Van zaterdag 6 april t/m zondag 14 april geven ze meerdere voorstellingen.
Read more >
Gele buurtflyer april 2019
Gele buurtflyer april 2019 04-04-2019
Wijkinfo gemeente Eindhoven Meierijlaan
Wijkinfo gemeente Eindhoven Meierijlaan 04-04-2019
Speelgoedmarkt
Speelgoedmarkt 31-03-2019
Op zondag 7 april is er, in wijkcentrum Blixems, een speelgoedmarkt. Wil je een verkoop plek om je speelgoed te verkopen? Geef je op bij wijkcentrum Blixems, ouverture 2. Voor €3,00 ben je verzekerd van een plekje van ca 2 meter, met of zonder tafel. (Je steunt hiermee de hartveiligheid in de wijk)
Read more >
Lokaal +
Lokaal + 27-03-2019
Activiteiten programma en nieuwsbrief van Lokaal+ van de maand april
Read more >
Halfvastenbal CV de Kolderstralen
Halfvastenbal CV de Kolderstralen 27-03-2019
Vrijdagavond feest bij het Heidehonk met het halfvastenbal van carnavals vereniging de Kolderstralen.
Read more >
Bravoflex nu ook beschikbaar in Woensel Noord
Bravoflex nu ook beschikbaar in Woensel Noord 27-03-2019
De flexibele vervoersdienst Bravoflex is sinds deze week ook beschikbaar in Eindhoven-Noord. Bravoflex is een pilot van twee jaar waarmee de provincie Noord-Brabant en Hermes in de regio Eindhoven een nieuwe vorm van OV aanbieden als extra bovenop de vaste dienstregeling met de stads- en streekbussen. Het verzorgingsgebied waarmee de pilot in december 2018 begon wordt nu uitgebreid naar een groter gebied.
Paasspellen en eieren zoeken
Paasspellen en eieren zoeken 25-03-2019
Beste wijkbewoners en bewonertjes, Dit jaar komt de paashaas naar ons wijkcentrum Heidehonk en wel op Paaszaterdag. 20 april 2019 In het Heidehonk worden voor de kids t/m 10 jaar -groep 6- dan allerlei paasspelletjes georganiseerd. Natuurlijk eindigen we met paaseieren zoeken. (Bij slecht weer binnen)
Read more >
Buurt in bloei Woenselse Heide
Buurt in bloei Woenselse Heide 21-03-2019
Buurt in Bloei is een initiatief van WIJeindhoven om mensen te stimuleren zich in te zetten voor zichzelf, de ander en de stad. Dat doen we omdat we willen dat iedere inwoner van Eindhoven mee kan doen in zijn of haar buurt. Dat is onze missie.
Read more >
Jaarprogramma Beautiful Connection
Jaarprogramma Beautiful Connection 18-03-2019
Het volledige jaarprogramma van Beatiful Connection is bekend. Kijk hier voor alle activiteiten die gepland staan voor 2019.
Read more >
 Op de hoogte blijven?
Op de hoogte blijven? 17-03-2019
Kraakwagen actie 9 maart Foto's
Kraakwagen actie 9 maart Foto's 10-03-2019
Met dank aan rijschool Leeuw . Omdat we hun bus mochten lenen hebben we de spullen bij de mensen die zich op tijd hadden opgegeven kunnen ophalen!!
Read more >
Perfect Pilates Senioren
Perfect Pilates Senioren 07-03-2019
U wist het misschien nog niet, maar op donderdag 4 april begint er in wijkgebouw de Werff de beweegles Pilates voor senioren. Nieuwsgierig geworden? Laat je verrassen en doe een proefles!
Read more >
Country linedans
Country linedans 07-03-2019
Elke donderdagavond in het Heidehonk, country linedans. Van 19.30 tot 22.00 uur. Voor info 06-40058036. Kosten 15 euro per maand.
Read more >
C.V. de Kolderstralen kindermiddag
C.V. de Kolderstralen kindermiddag 03-03-2019
Oud ijzer gratis opgehaald
Oud ijzer gratis opgehaald 02-03-2019
Voor al uw oud ijzer en alles waar een stekker aan zit. De oud ijzer boer komt alles geheel gratis bij u ophalen. Ook als de spullen boven staan is dit geen probleem.
Read more >

Archive

Even voorstellen: Woonconsulente Danielle Kerkhof 02-03-2019
Maandprogramma van maart Lokaal + 28-02-2019
Totaly Fit 28-02-2019
Show more archive items