×
 

Welkom

Welkom op deze website. Wij willen alles wat Woenselse Heide tot Woenselse Heide maakt bij elkaar brengen, makkelijk vindbaar maken en een ieder informeren over wat er in Woenselse Heide leeft.

Indien u bewoner bent van Woenselse Heide of geïnteresseerd bent in onze wijk, dan nodigen wij u uit om (gratis) lid te worden van deze interactieve website community.
Zo blijft u niet alleen op de hoogte, maar heeft u ook de gelegenheid om zélf wijk gerelateerde berichten te plaatsen. 

De registratie"knop" vindt u links boven in uw scherm. Bij het registreren wordt u om uw adresgegevens gevraagd. Deze kunt u in uw profiel op privé instellen, zodat het afgeschermd blijft voor andere gebruikers.
Wanneer u zich niet volledig registreert kiest u voor een niet interactieve website. Dat wil zeggen: bepaalde onderwerpen en berichten zijn dan onzichtbaar en u kunt geen reacties plaatsen.

Berichten met een commercieel doel worden verwijderd. 

Namens het bestuur,

Mieke Voll,

voorzitter Buurtpreventie Woenselse Heide  

Nieuws

Wij streven er naar om in de rubriek 'Nieuws' berichten te plaatsen die aansluiten bij onze doelstelling, nl.: het informeren van onze bewoners over alles dat betrekking heeft op Woenselse Heide en haar directe omgeving. U vindt hier o.a.: (actueel) nieuws, mededelingen, wist u datjes, etc. Zo nu en dan 'schonen' we het 'oude' nieuws op en verplaatsen we naar de rubriek: 'Archief'. Heeft u 'nieuws' dat aansluit en wilt u dat delen? Stuur uw post dan door naar: Miekevoll@gmail.com ____________________________________________________________________________________
Naailes in het Heidehonk
Naailes in het Heidehonk
Een gediplomeerde lerares wil naailes gaan verzorgen voor bewoners uit Woenselse Heide. Hier zal een kleine vergoeding voor gevraagd worden.
Lokaal +
Lokaal +
Volgende week gaat de actieve middag niet door. Samen met de studenten en aanwezige gasten hebben we besloten om nog eens ‘schuif een aan’ te organiseren. Samen met studenten lunchen, leuke gesprekken voeren en vooral lekker eten. Bel even 040-2695727 als je mee komt eten.
Foto's storm 4 juni Woenselse Heide
Foto's storm 4 juni Woenselse Heide
Foto's gemaakt door Bert van Herk
Foto's rommelmarkt Hemelvaart bij Heidehonk
Foto's rommelmarkt Hemelvaart bij Heidehonk
Foto's gemaakt door Bert van Herk
Jammie High Tea 24 juni
Jammie High Tea 24 juni
Jammie!!! Een overheerlijke high tea in het prachtige Henri Dunantpark. Gezellig kletsen onder het genot van allerlei lekkers. Op maandag 24 juni van 11.30-14u.
More items >

Agenda

Dansmarietjes
Dansmarietjes
25 jun 2019 from 19:00 until 20:00
C.V. de Kolderstralen is begonnen met een groepje meisjes op te leiden voor dansmarietjes. Zijn er nog meisjes in de wijk die interesse hebben? Zij kunnen zich opgeven bij het Heidehonk. Op dinsdagen van 19 tot 20 uur is er les.
Elke woensdag spreekuur WIJ Eindhoven
Elke woensdag spreekuur WIJ Eindhoven
26 jun 2019 from 10:00 until 12:00
Iedereen is welkom voor vragen rondom werk en inkomen, opvoeden, WMO, financiën, ontmoeten en vervoer.
Gezond en verantwoord afslanken
Gezond en verantwoord afslanken
26 jun 2019 from 19:00 until 20:00
Weet u welk voedsel u nodig heeft om gezond af te slanken? Vanaf 2 januari 2019 wekelijks op woensdagavond in het Heidehonk.
Gratis- Repair Café
Gratis- Repair Café
27 jun 2019 from 14:00 until 17:00
Repair Café Blixembosch is een ontmoetingsplaats in VTA Blixems waar u samen met onze specialisten uw defecte spullen gratis kunt (laten) repareren. Ook bewoners uit omringende wijken, zoals Woenselse Heide zijn welkom. Let op: gesloten tijdens vakanties en feestdagen. Lees verder voor meer informatie over openingstijden.
Hobbyclub Woensel
Hobbyclub Woensel
27 jun 2019 from 19:00 until 22:00
Op donderdag 13 juni start Hobbyclub Woensel in het Heidehonk met wekelijkse bijeenkomsten voor alle dames en heren die creatief bezig willen zijn en dit gezellig samen willen doen.
More items >

BPWH

Stichting Buurtpreventie Woenselse Heide (ofwel: BPWH) is in twee delen opgericht. Woenselse Heide 1 in 1997 en Woenselse Heide 2 in 1998. Zij zijn gefuseerd op 1 januari 2014. En stelt zich tot doel om de leefbaarheid en veiligheid in de wijk te vergroten.

Om dit te kunnen bewerkstelligen werkt zij samen met vrijwilligers uit de wijk, de gemeente, politie, woningcorporaties en buro Cement.
Tot voor kort bestond Buurtpreventie Woenselse Heide uit twee aparte preventies: BPWH 1 en BPWH 2. Per 1 januari 2014 zijn deze samen gegaan onder een nieuwe naam:

Buurtpreventie Woenselse Heide (BPWH).

(Stichting Buurtpreventie WH is te vergelijken met een soort van wijkvereniging of bewonersorganisatie).