×
 

Eindhoven in cijfers, de buurtmonitor

Ben je op zoek naar informatie over de gemeente Eindhoven? Op de website 'Eindhoven in cijfers - de buurtmonitor' vind je informatie over allerlei onderwerpen. Bijvoorbeeld over bevolking, onderwijs, gezondheid en veiligheid.
Eindhoven in cijfers, de buurtmonitor

Hoe werkt de buurtmonitor?

De buurtmonitor is onderverdeeld in 3 onderdelen:

  • Data: je kunt uitgebreid zoeken in de statistische gegevens die voor Eindhoven beschikbaar zijn. De cijfers zijn ingedeeld op buurtniveau en meestal ook op nog wijk-, stadsdeel- en WIJ-gebiedsniveau.
  • Factsheets: in de factsheets staan korte overzichten met informatie over een bepaald onderwerp voor de hele stad. Bijvoorbeeld over onderwijs, veiligheid of cultuur.
  • Monitoren: de monitoren laten zien hoe het met onze stad is gesteld. Of Eindhoven beter of slechter scoort dan voorgaande jaren. Je kunt zien hoe jouw buurt scoort ten opzichte van de hele stad. Ook de monitoren zijn onderverdeeld in verschillende thema's.

Buurtthermometer

De meeste geraadpleegde monitor is de buurtthermometer. In de buurtthermometer-app vind je de beknopte versie. Met de optie 'buurtthermometer' kom je bij de uitgebreide gegevens.

8 Email
Keywords : 

Related