×
 

NETWERKEN4ALL biedt uitkomst in moeilijke Corona tijd

NATUURLIJK WILLEN WIJ ALLEMAAL EEN HELPENDE HAND BIEDEN, TOCH! Zo kennen wij onze SAM netwerkcontacten en zo kennen zij SAM: elkaar willen helpen, onvoorwaardelijk! Corona-virus of niet, wij gaan er voor, al doen we het nu veilig digitaal via netwerken4all.
NETWERKEN4ALL biedt uitkomst in moeilijke Corona tijd

De SAM netwerkbijeenkomst van 31 maart bij de Rabobank te Tilburg is - vanwege het Cornona-virus - helaas afgezegd. Dat betekent niet dat we niet kunnen netwerken.

Natuurlijk niet! SAM biedt je de mogelijkheid om op een alternatieve en eigentijdse wijze te netwerken, via een internetapplicatie NETWERKEN4ALL (via deze website dus).

Wij nodigen je uit om met dit platform mee te doen. Wij gaan ook de pitchers van 31 maart uitnodigen om mee te doen. Zij worden in de gelegenheid gesteld om hun pitch te houden, via dit platform. Direct met iedereen die de pitch wil zien en horen! Weliswaar via de camera, dus veilig en tóch persoonlijk.

Jijzelf, als netwerkcontact, kunt direct je vragen, vacatures, kandidaten aan de anderen voorleggen! Op die wijze netwerken we ff allemaal digitaal en genieten elkaars positieve en synergetische energie!

Technisch gezien is het mogelijk: laten we daarom op deze wijze SAMenwerken om de proef te laten slagen.

NOOIT GESCHOTEN IS ALTIJD MIS!

Wij nodigen je uit om deze FLYER te lezen met meer uitleg over NETWERKEN4ALL.

Als je besloten hebt om mee te doen, dan helpt deze HANDLEIDING zeker.  Eigenlijk is het een fluitje van een cent, in 3 minuten zou alles moeten lukken. Het enige wat je nodig hebt is een computer met een camera en een geluidskaart. That's all! :)

8 Email
Keywords : 

Related

Over ons
Over ons
Netwerken4ALL is tot stand gekomen door de SAMenwerking tussen de Stichting SAM en OnsPlatform.TV (One Innovatie B.V.). SAM brengt via haar bestuurders kennis op het gebied van netwerken in en OnsPlatform de web toepassingen om deze website mogelijk te maken.