Over OnsPlatform.tv

OnsPlatform.tv logoOnsPlatform.tv is een initiatief van Ons Net Eindhoven en wordt ingezet voor sociaal maatschappelijke activiteiten maar ook voor de zakelijke markt.

Voor sociaal maatschappelijk activiteiten

...biedt OnsPlatform.tv buurt- of wijksites aan als verzamelplaats van openbare informatie om bewoners op de hoogte te houden van activiteiten in de buurt of wijk. Het wordt gebruikt voor plezierige en praktische zaken en biedt straten en wooncomplexen ook de mogelijkheid om buurtpreventie en veiligheid te organiseren. Websites hebben een open en een afgesloten deel dat alleen door de aangesloten leden bezocht kan worden.

OnsPlatform.tv is: Samen Veilig, Samen Bewegen, Sociale Marktplaats, Sociale Ontmoeting en Duimpjes om een 'oogje in het zeil te houden'. Ontstaan in co-creatie met bewoners, buurtverenigingen en professionals. Ook diensten van derden kunnen via de landingsbaan van OnsPlatform.tv beschikbaar komen voor bewoners.

Voor de zakelijke markt

...biedt OnsPlatform.tv een pallet van toepassingen die bedrijfsprocessen, diensten en producten ondersteunen. Hierbij wordt vaak gebruik gemaakt van beeldbel communicatie. Denk hierbij aan beeldoverleg met klanten, medewerkers op verschillende locaties verspreid over het land, of huisartsen voor digitaal consult. Maar wij hebben ook toepassingen op maat voor gezondheid, onderwijs, wonen, en ondersteuning van bedrijfsprocessen. Zie ook onze informatie over maatwerk.