Uw privacy

OnsPlatform.tv logoOnsPlatform hecht veel belang aan uw privacy en het feit dat de data op OnsPlatform veilig wordt opgeslagen en van u blijft. Zo maken wij enkel gebruik van datacentra en softwarebedrijven in en uit Nederland waarmee wij verwerkersovereenkomsten hebben gesloten. Daarnaast verkopen wij uw gegevens niet door aan derde partijen. OnsPlatform voldoet volledig aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) welke per 25 mei 2018 van kracht is geworden.

Geen cloud, geen ongeoorloofde toegang

Wij werken niet met de "cloud", waarbij gegevens verspreid over de hele wereld worden opgeslagen. Staat namelijk een deel van uw informatie in het buitenland dan zijn de regels van dat land toepasselijk op de opgeslagen data en kan er niet gewaarborgd worden dat deze gegevens privé blijven. Daarom staan onze datacentra in Eindhoven en Den Bosch, waar enkel de Nederlandse en Europese wetgeving bepaald wie toegang krijgt tot die data.

Beveiliging van uw huis tot aan OnsPlatform

Natuurlijk maken de community websites van OnsPlatform gebruik van https, wat de verbinding vanaf uw computer versleuteld naar onze servers toe. Onderschept een kwaadwillende dan toch uw verbinding dan is dit onleesbaar en onbruikbaar voor de aanvaller.

Beeldbellen zonder meekijkers

OnsPlatform maakt gebruik van een open techniek om de beeldbel verbinding op te zetten. Deze verbinding maakt wederom gebruik van encryptie. Deze eind-tot-eind encryptie zorgt ervoor dat de beeldverbinding tussen u en uw gesprekspartner voor anderen onbruikbaar is, zelfs voor OnsPlatform. Uw beeldverbinding komt met een peer-to-peer verbinding niet langs de servers van OnsPlatform maar wordt rechtstreeks naar de andere deelnemer(s) gestuurd.

Uw profiel, uw data

Wanneer u lid wordt van OnsPlatform blijft uw informatie van u. De persoonlijke informatie die u in uw profiel invult, de inhoud die u op de community websites plaatst, allemaal uw eigendom. Wij zullen dan ook geen data verkopen aan derde partijen of uw gegevens gebruiken voor gerichte advertenties.