Sociale Marktplaats

Community structuurEen boodschap doen voor uw buren, de hond uitlaten van een collega of een hele lange ladder lenen? Sociale Marktplaats op internet maakt dat een stuk makkelijker. Met één druk op de knop laat u weten dat u best even wilt helpen, of iets wilt (uit)lenen. Ook als u het lastig vindt om hulp aan te bieden of te vragen, hoe klein die vraag ook is. Eenvoudig en praktisch. Zo kunt u makkelijk iets voor elkaar betekenen.

Sociale Marktplaats is een dienst van OnsPlatform.tv. Het werkt heel eenvoudig. Samen met vrienden en kennissen, uw buurt of vereniging - uw community - ontvangt u toegang tot het open en een besloten deel van de website. U ziet in één oogopslag wat er gevraagd en aangeboden wordt, en laat met één druk op de knop weten op die vraag of aanbieding in te willen gaan.

U bepaalt zelf of dat alleen in uw eigen kring of ook openbaar te zien is. En over vraag en aanbod waarvoor u specifiek interesse heeft, kunt u automatisch een e-mail of sms ontvangen. U hoeft dus niet meer te bellen of langs de deuren te gaan. Dat maakt het een stuk eenvoudiger om iets voor elkaar over te hebben.

Een aantal deelnemers aan de beweeglessen Tom Lumens die les geeft

Sociale Marktplaats is speciaal ontwikkeld voor buren, bewonersorganisaties, buurthuizen, welzijnsinstellingen en gemeenten.

Wat kost het?

De Sociale Marktplaats is gratis toe te voegen aan een community website die door u wordt beheerd.

Doelstelling

Wat heeft u nodig?