Maatwerk

MaatwerkWij gebruiken de standaard toepassingen van OnsPlatform in combinatie met maatwerk om tot een unieke en voordelige oplossing te komen, op maat gemaakt voor uw initiatief. OnsPlatform is als toepassing erg flexibel, waardoor wij in veel van de gevallen met kleine aanpassingen snel aan uw wensen kunnen voldoen.

Voorbeelden

Casus gericht werken
Bij processen als schuldsanering en huisuitzetting zijn vaak meerdere organisaties betrokken. Daarbij komt dat het gevoelige onderwerpen betreffen die diep ingrijpen in de privacy. Met OnsPlatform heeft u de oplossing in huis om dit op een discrete wijze te organiseren. Medewerkers van de diverse organisaties kunnen voorstellen ter behandeling indienen waarna andere geautoriseerde personen de casusses beoordelen.

De indiener wordt geïnformeerd wanneer zijn of haar casus beoordeeld is. Na beoordeling wordt deze casus verplaatst naar de lopende casussen, of naar de afgewezen casussen. In het eerste geval verandert de casus in een levend document waar aanvrager en team samen kunnen werken en opmerkingen kunnen plaatsen. Vanzelfsprekend wordt er een archief opgebouwd die voor alle geautoriseerde personen is in te zien.

VVE Beheer
Er wordt een structuur gecreëerd waarbij een community website van het VVE Beheer als hoofdcommunity fungeert en de verschillende complexen als aparte communities daar onder hangen. Het beheer kan hierdoor gemakkelijk alle bewoners informeren maar ook persoonlijk contact opnemen via mail en beeldbellen. Ieder complex heeft zijn eigen nieuws, agenda, verslagen, financieel archief, etc. actueel beschikbaar op de website.

Beheer
We maken een opzet waarbij een overkoepelende community website de regie heeft over een aantal onderliggende communities. Op deze "moeder" community zijn links te vinden naar de "dochter" communities, en op de dochter communities terug naar de moeder. Iedere website kan zijn eigen beheer hebben met eigen nieuws, agenda, etc. maar dit is altijd terug te herleiden naar de moeder community.

Wat kost het?

Dit is maatwerk en dus volledig afhankelijk van uw wensen. Vraag een offerte aan.