Digisoos

Community structuurBekijk de online folder
Gezellig samen fietsen, naar het theater of kaarten? Digisoos op internet maakt dat een stuk makkelijker. Met één druk op de knop laat u weten of u gezellig mee wilt doen. Ook als u het lastig vindt om contact te leggen met anderen, of om zelf iets te organiseren. Eenvoudig en gezellig.

Digisoos is een dienst van OnsPlatform.tv. Het werkt heel eenvoudig. Samen met vrienden en buren - uw community - ontvangt u toegang tot het open en een besloten deel van de website. U ziet in één oogopslag wat er al georganiseerd is en doet daar met één druk op de knop aan mee. Ook reserveert u makkelijk een ruimte, bijvoorbeeld in uw buurthuis, en voegt u heel eenvoudig zelf een activiteit toe. De uitnodiging is niet persoonlijk, iedereen kan zich direct met een druk op de knop aanmelden.

Wilt u een melding ontvangen voor een activiteit waarvoor u interesse heeft dan kan dat automatisch via e-mail of sms. U hoeft niet meer te bellen of langs de deuren om te vragen of iemand zin heeft om zondag mee naar de film te gaan, maandag mee te gaan wandelen en/of dinsdag mee te bridgen. Of wat u verder nog verzint. Zo maken we het samen een stuk gezelliger.

Wat kost het?

De Digisoos is gratis toe te voegen aan een community website die door u wordt beheerd.

Doelstelling

Digisoos Deelnemen aan een afspraak Digisoos

Next-step

Steeds vaker worden buurthuizen of andere openbare locaties beheerd door buurtbewoners. Zij dienen zelf voor een rendabele exploitatie te zorgen; dat er voldoende activiteiten georganiseerd worden en dat er voldoende bezoekers komen om het buurthuis betaalbaar open te kunnen houden.

Hoe makkelijker het dan is om een activiteit te organiseren hoe beter dat zal lukken. Voor deze organisaties wordt Digisoos daarom speciaal doorontwikkeld tot een professioneel reserveringssysteem, inclusief communicatie mogelijkheden met potentiële deelnemers. In Digisoos biedt u straks makkelijk ruimtes, activiteiten en materialen aan. Nog een voordeel van Digisoos via onsPlatform.tv.

Digisoos overzicht Digisoos Pro

Bent u eenmaal lid van een community op www.OnsPlatform.tv dan heeft u altijd toegang tot de nieuwste ontwikkelingen. Sterker nog, u kunt er zelf aan bijdragen.

Zo is de volgende stap om diverse Digisozen van verschillende buurten aan elkaar te koppelen. Zo wordt het makkelijker om bijvoorbeeld een biljarttafel te reserveren in een andere buurt als die in uw eigen buurthuis bezet blijkt te zijn.