×
 

Welkom in de het Centrum!

Op deze website vind je alle community websites binnen de wijk Centrum in Geldrop-Mierlo. Via de knoppen hierboven kun je aankomende evenementen, de laatste berichten en fotoalbums uit het Centrum zien.

Ben je benieuwd naar de andere communities in Geldrop-Mierlo of wil je wellicht zelf kostenloos een community? Ga dan hier door naar de algemene Geldrop-Mierlo community »

Deze website is in tegenstelling tot de meeste OnsPlatform websites een onbeheerde website welke automatisch inhoud verzameld uit de wijk.

 

Communities in het Centrum

Berichten

Centrum Hofdael met gevarieerd programma op Mei’se Mert
Centrum Hofdael met gevarieerd programma op Mei’se Mert
In het Centrum, de Molenstraat en de Sluisstraat van Geldrop wordt op zondag 26 mei de traditionele Mei'se Mert gehouden, met honderden kramen, muziek en vermaak voor jong en oud. Lees verder.....>
Italiaanse week in Centrum Hofdael
Italiaanse week in Centrum Hofdael
Er komt iets leuks aan. Een Italiaanse week in april, met lezingen over interessante onderwerpen, populaire en klassieke muziek, films en een proeverij. Lees verder...
Samen de schouders eronder
Samen de schouders eronder
Misschien vind je het leuk om eens samen met anderen iets te organiseren. Een kaartje leggen, of wat knutselen, of... Het begint met een idee, een plek om het uit te voeren en de wil om het te organiseren. Samen de schouders eronder is dan het leukst. Lees verder...
Contact
Contact
Beheerder/webmaster: paul.couturier@gmail.com
Cambrinus bier. Geldrops bier van ooit.
Cambrinus bier. Geldrops bier van ooit.
Zo'n 100 jaar geleden stond in het centrum van Geldrop aan de Mierlose weg de bierbrouwerij 'Cambrinus'. Wanneer de brouwerij is opgericht is onbekend. In elk geval is hij in 1920 gesloten. Meer info: klik hier...
Koken voor de buurt
Koken voor de buurt
Stichting (K)OOK kookt voor buurtgenoten. De Stichting die is gehuisvest aan de Nieuwedijk in het centrum begeleidt mensen met autisme. In Geldrop-Mierlo heeft zij de zorg over meer dan 200 mensen. Voor deze mensen worden o.a. begeleidingsprojecten opgezet, waaronder koken voor de buurt. In de leskeuken van Centrum Hofdael wordt nu één keer per week voor 18 mensen gekookt. En lekker, zeggen de mee-eters. Wil je ook komen eten? Lees verder ....
Hallo buurtgenoten
Hallo buurtgenoten
Geldrop Centrum is een mooi gebied in Geldrop. Goed om het zo te houden en te verbeteren. In het centrum van Geldrop wordt van alles georganiseerd. Door de winkeliers, de horeca, de kerk, het kasteel en Centrum Hofdael. Maar ook de politiek laat zich niet onbetuigd. Lees verder ...
Welkom bij de Werkgroep Dementie
Welkom bij de Werkgroep Dementie
Welkom op het digitaal platform voor de professionals, werkzaam in de dementie zorg in de gemeente Geldrop-Mierlo. Niet alle publicaties op dit interactieve platform zijn openbaar, maar u kunt gratis lid worden als u werkzaam bent in de zorg.
Voorbeeld
Voorbeeld
Dit is de tekst van het voorbeeld bericht
Over ons
Over ons
We geloven dat maatschappelijke, sociale en culturele waarden de identiteit van mensen mede bepalen en dat zij deze oprecht en respectvol moeten kunnen ontdekken, delen en doorgeven. De kruisbestuiving ervan inspireert tot innovatief denken, handelen en beleven.
More items >

Evenementen

Filmhuis Hofdael. Rocketman
Filmhuis Hofdael. Rocketman
15 nov 2019 from 20:30 until 23:00
Film uit het Verenigd Koninkrijk geregisseerd door Dexter Fletcher. ‘Rocketman’ vertelt het waargebeurde verhaal van Elton John. Elton besluit als jonge jongen naar het beroemde conservatorium Royal Academy of Music te gaan, waarna hij vervolgens een muzikale samenwerking met Bernie Taupin aangaat. Uiteindelijk zal hij uitgroeien tot een wereldbekende superster.
Muziekhuis Hofdael presenteert Muziekcafé met Hein Augustijn
Muziekhuis Hofdael presenteert Muziekcafé met Hein Augustijn
17 nov 2019 from 14:30 until 17:00
Hein Augustijn is een Brabantse zanger-liedjesschrijver. Hij zingt in dialect, maar de muziek is verre van streekgebonden. Zijn nieuwste album ‘BraboMundo’ is een aanstekelijke mix van pop, folk en wereldmuziek. Gebracht met humor en een scherpe blik.
Centrum Hofdael - D’66 organiseert Politiek Café over de stikstof problematiek
Centrum Hofdael - D’66 organiseert Politiek Café over de stikstof problematiek
20 nov 2019 from 20:00 until 22:00
Na de uitspraak van de Raad van State is er een heuse ‘stikstofcrisis’ ontstaan. Wat betekent deze uitspraak voor bijvoorbeeld de bouw van woningen, de landbouwsector en vele andere belangrijke projecten die nu stil dreigen te vallen? Tjeerd de Groot, Tweede Kamerlid voor D66, gaat met ons in gesprek over dit thema.
Filmhuis Hofdael - The biggest little farm
Filmhuis Hofdael - The biggest little farm
22 nov 2019 from 20:30 until 22:00
Documentaire uit de Verenigde Staten geregisseerd door John Chester. “The Biggest Little Farm” volgt twee dromers en hun geliefde hond wanneer ze een keuze maken die hen hun klein appartement in L.A. doet verlaten. Ze trekken naar het platteland om één van de meest markante boerderijen in zijn soort te bouwen in volledige co-existentie met de natuur.
Filmhuis Hofdael - De Club van Sinterklaas & De Verdwenen Schoentjes
Filmhuis Hofdael - De Club van Sinterklaas & De Verdwenen Schoentjes
24 nov 2019 from 11:00 until 12:30
Nederland 68 minuten Geregisseerd door Ruud Schuurman Met Tom Audenaert, Evi van der Laken en Wilbert Gieske
More items >