Community site

Community structuurEen communitywebsite bevat allerlei zeer nuttige, maar ook leuke onderdelen die u naar behoefte aan uw website toe kunt voegen.

Voor verenigingen binnen Eindhoven die over weinig financiële middelen beschikken of kunnen verkrijgen voor hun online communicatie kunnen wij tegen een laag tarief een basis community website verzorgen. Met name betreft het verenigingen zoals sport-, hobby- en activiteitenverenigingen en straat-, buurt- en bewonersverenigingen die digitaal willen samenwerken met hun leden onderling en/of met andere partijen. Behoort uw vereniging tot die groep (of weet u het niet zeker) vraag dan een community website aan en geef een gedetailleerde omschrijving van uw vereniging.

Behoort u niet tot deze groep, ook dan kunt u een community website aanvragen en zal een financiële bijdrage worden gevraagd voor de inrichting van de website en voor housing & hosting. U ontvangt eerst een offerte en indien akkoord zal de website zo spoedig mogelijk beschikbaar worden gemaakt.

Bekijk de voorbeeld NL community »
Bekijk de lijst van bestaande communities »

Functies en applicaties

In een community site zitten al meteen een breed scala aan functies en applicaties. Zoals onder andere:

...en nog veel meer

Wat kost het?

Prijsindicatie (excl. BTW)

Prijzen voor communities zijn altijd op aanvraag omdat iedere community anders is en van andere applicaties gebruik maakt. Email ons voor meer informatie of een offerte »

Eenmalige inrichtingskosten worden in overleg met de opdrachtgever vastgesteld.

Vraag uw eigen community aan!

Ga naar de community aanvraag pagina en vul daar de gevraagde gegevens in. Wij zullen uw aanvraag zo snel mogelijk behandelen en contact met u opnemen.

Vraag uw community aan

De Kronehoef community
Mogelijkheden van een community