Gemeenten   Wonen   Onderwijs   Gezondheid   Ontspanning
Vraag uw community aan Actuele communities
Wat zeggen de mensen die OnsPlatform.tv gebruiken?

Het vroegtijdig activeren en laten deelnemen aan beweegprogramma's voegt iets toe aan het herstel van onze patiënten. Tegelijkertijd willen we het bewust niet te zwaar maken met allerlei metertjes. Met Bewegen op Afstand kunnen we dit perfect invullen.

- Sint Anna Ziekenhuis over Bewegen op Afstand

Ik vind het fantastisch om in het buitenland (ik overwinter op de Canarische Eilanden) op deze wijze op de hoogte te blijven van wat er gaande is in Eindhoven! Complimenten!

- Rob over de Livestreams

Nou kijk ik ben 86 jaar, en ik ben een beetje stram af en toe, maar als ik dit niet doe dan gaat het helemaal niet meer. Ik kom hier graag omdat het een reusachtig gezellige club is, we hebben altijd plezier onder elkaar. Meestal komen we wat vroeger om koffie te drinken en meestal blijven we ook na om nog iets te nuttigen.

- Deelnemer, over Bewegen op Afstand

Je blijft toch een beetje meer in beweging als je dit nog doet en dat houdt jezelf toch meer in stand op deze manier. En het is nog leuk ook!

- Deelnemer, over Bewegen op Afstand

Geweldig, het geeft dat je gemakkelijker uit de voeten kunt, iedere week is het een feestje. Het is ook gezellig, de contacten met de mensen zijn fijn maar ook het gymmen op zichzelf.

- Deelnemer, over Bewegen op Afstand

Onze partners & klanten

Nieuwe & uitgelichte communities