Gemeenten   Wonen   Onderwijs   Gezondheid   Ontspanning
Vraag uw community aan Actuele communities
Wat zeggen de mensen die OnsPlatform.tv gebruiken?

De samenwerking met de mensen van OnsPlatform is uitstekend. Er wordt echt goed meegedacht en er wordt zeer snel gereageerd. OnsPlatform is duidelijk over de mogelijkheden en onmogelijkheden. Voor Stichting 't Saam is het een prima oplossing gebleken en is OnsPlatform een betrouwbare service gerichte partner.

- Stichting 't Saam

Ook de op een na grootste buurt van Eindhoven doet mee met dit platform. Enorme mogelijkheden om digitaal samen te komen rondom leefbaarheid en veiligheid. Compliment aan OnsPlatform.

- Ad Smets, Generalenbuurt Eindhoven

Het geeft mij een veilig gevoel dat ook de buren weten dat ik weer present ben voor de nieuwe dag.

- Ad Franse, deelnemer Duimpjes

We zijn al vroeg ingestapt bij OnsPlatform.tv omdat we hierin de middelen zagen om onze "oude" vereniging nieuw leven in te blazen en te professionaliseren. Nu de website draait en vele leden (100+) zich hebben geregistreerd zien we een toename van verbondenheid. Zonder deze digitale verbondenheid zou onze informatie niet zo compact en actueel bij onze wijkbewoners gebracht kunnen worden.

- Bestuur Coevering 50

Geweldig, een interessant en leerzaam project. Wat een resultaat.

- Secretaris Generalenbuurt over project buurtveiligheid

Wij kunnen heel snel schakelen wanneer een leerling ziek is. Deze kan dezelfde dag weer mee doen aan de les, geen rompslomp.

- Alphons de Lange, Dongemond College

Het vroegtijdig activeren en laten deelnemen aan beweegprogramma's voegt iets toe aan het herstel van onze patiënten. Tegelijkertijd willen we het bewust niet te zwaar maken met allerlei metertjes. Met Bewegen op Afstand kunnen we dit perfect invullen.

- Sint Anna Ziekenhuis over Bewegen op Afstand

Wat een mogelijkheden en wat een gemak. In twee avonden een complete website in de lucht.

- Bestuur Plein6G

Ik vind het fantastisch om in het buitenland (ik overwinter op de Canarische Eilanden) op deze wijze op de hoogte te blijven van wat er gaande is in Eindhoven! Complimenten!

- Rob over de Livestreams

Nou kijk ik ben 86 jaar, en ik ben een beetje stram af en toe, maar als ik dit niet doe dan gaat het helemaal niet meer. Ik kom hier graag omdat het een reusachtig gezellige club is, we hebben altijd plezier onder elkaar. Meestal komen we wat vroeger om koffie te drinken en meestal blijven we ook na om nog iets te nuttigen.

- Deelnemer, over Bewegen op Afstand

Het beeldbellen met mijn zoon in Amerika gaat perfect. Dus al met al zeker geen klagen!

Cees Haspels, Bewonersvereniging Platform Kronehoef-Oost

Wat fijn om op deze manier contact te hebben met mijn zoon. Het geeft mij eindelijk rust.

- Mevr. G.S. over de Welzijnsmonitor

Bij het anders gaan werken door buurtplatforms en wijkorganisaties kunnen de toepassingen van OnsPlatform.tv een geweldige bijdrage leveren.

- een buurtvertegenwoordiger

Geweldig, het geeft dat je gemakkelijker uit de voeten kunt, iedere week is het een feestje. Het is ook gezellig, de contacten met de mensen zijn fijn maar ook het gymmen op zichzelf.

- Deelnemer, over Bewegen op Afstand

Onze partners

Nieuwe & uitgelichte communities